Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
Ostatnio coraz rzadziej jeżdżę autem ale dziś jadę do znajomych za Warszawę - toteż z okazji wytoczenia auta z garażu mam zamiar znowu jechać ultraprzepisowo i wkurzać tym polskich typowych kierowców ( ͡ ͜ʖ ͡)

#warszawa #polskiedrogi #motoryzacja #heheszki
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanBulibu: Daj namiary na siebie, bo lepiej od razu cie zgłosić na policję. Takie dzbany jak ty najczęściej nie potrafią kompletnie jezdzic i jadąc z przepisowa prędkością w---------a sie wszystkim pod maskę i wymuszają pierwszeństwo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@cwlmod: No popatrz. 20 lat za kierownicą bez jednego mandatu ( ͡ ͜ʖ ͡)

Ja się nikomu nie "w--------m". Jak ktoś nie umie jechać przepisowo to jego problem.
  • Odpowiedz
@PanBulibu: Tak, tak, co weekend widuje takie miernoty co jeździć nie potrafią i widzę że najwiękcej idiotów jest wśród tych jadących <= limit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PanBulibu: kultura kierowców na Śląsku pozostawia wiele do życzenia. Dzisiaj byłem na przejażdżce i jak przepuszczam pieszych na przejściach to bardzo często aż niedowierzają, że osoba na pomorskich blachach ich puszcza, a lokalsi walą na pałę i nawet nie patrzą na pieszego. Już dzisiaj było kilku gagatków, którym należało się 200 zł i 10pkt za omijanie.

O jechaniu 50 kmh w obszarze zabudowanym nie wspominając, bo przecież sobota hehe to
  • Odpowiedz
@Stanley666: W obecnych czasach tak... szczególnie gdy takie g---o usilnie próbuje jechać szybciej niż 120 i rozpędza się 2km blokując pas normalnym autom. #pdk
Kółko różańcowe lewego pasa z każdym rokiem ma coraz wyższe wymagania, a 150KM to było ok ale w 2001 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No tak, bo jechanie powyzej limitu predkosci to synonim wielkich umiejetnosci jazdy. Ile w miescie zyskasz jadac
  • Odpowiedz
@Stanley666: Wlasnie jazda normalna powyżej limitu nie wymaga żadnego wielkiego skilla, dlatego wyśmiewam miernoty ktory chwała sie jazda na limicie( ͡° ͜ʖ ͡°)

W mieście nie predkosc sie liczy tylko znajomość cykli świateł. Miernoty trzymające sie limitow nigdy nie pomyślą ze czasami jadąc +10km/h moga przeskoczyć cztery skrzyżowania wiecej
  • Odpowiedz