Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atreyu: najlepsze jest to, że pracodawcy coraz bardziej mają świadomość takich celów. Za każdym razem jak jakiś spory tytuł wychodzi to im losowi ludzie znikają z roboty i w hr zaczynają się zastanawiać nad przypadkowością.
  • Odpowiedz
@ujdzie: Na szczęście w obecnym okresie coś dużego wychodzi średnio raz w tygodniu. Profil steam ustawiam na prywatny co by kolegom z pracy się nie "omskło" i żodyn się nie dowi na co niedługo wezmę parę dni chorobowego, żodyn!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@Atreyu: Jak ktoś naprawdę lubi sobie soczyście coś ograć to imo normalna sprawa.
Kumpel wziął tydzień wolnego żeby dokończyć platynę w Bloodborne, a w przyszłym roku planujemy wziąć wolne żeby we trzech ograć w co_opie DL2 o ile Techland nie wyda jakiejś okropnej sraki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Atreyu: przypomnieli mi się ludzie biorący urlop na cyberpunka, kilka razy brali przez przesuwanie premiery. A później jęk jak wydanie pudełkowe im przyszło wieczorem w dzień premiery xd.
  • Odpowiedz
@Atreyu: Spoko ja przez kilka lat brałem na WoWa, Path of Exile, Cyberpunka itp, urlop ma być przyjemnością i nie kleje spiny o takie coś. Na urlopie jest wymóg malowania ścian czy wyjazdu nad wodę? plz.
  • Odpowiedz