Chciej coś wydrukować, bo drukujesz raz na ruski rok. Ostatnio kupiłeś nowego laptopa. W10 nie wykrywa drukarki, która ma ponad 12 lat już. Przeczytaj, że ten model drukarki już nie będzie działał na W10. No trudno i tak rozważałem zakup nowej drukarki jakiś czas temu. Idź do sklepu. W sklepie obsługa jakoś mało zainteresowana moją osobą i potrzebą jaką mam. Dobra, walić ich. Zamów przez stronę jako rezerwacja. Wróć do domu i przypomnij sobie, że masz starego laptopa z czystym systemem W8.1. Odpalasz laptopa ale ten pokazuje, że sterownika nie ma do drukarki. Pogrzeb w internecie i znajdź sterowniki i oprogramowanie. Zainstaluj i drukarka jest wykrywana oraz drukuje! Odwołaj rezerwację, zaoszczędź 330 zeta. Brawo JA!
@AnonimoweMirkoWyznania większość producentów ma uniwersalne sterowniki i bez problemów można uruchamiać stare drukarki na win10 co oficjalnie nie są wspierane.
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
Jak euro rtv agd przeszło koło nosa moje 330 złotych.
Chciej coś wydrukować, bo drukujesz raz na ruski rok. Ostatnio kupiłeś nowego laptopa. W10 nie wykrywa drukarki, która ma ponad 12 lat już. Przeczytaj, że ten model drukarki już nie będzie działał na W10. No trudno i tak rozważałem zakup nowej drukarki jakiś czas temu. Idź do sklepu. W sklepie obsługa jakoś mało zainteresowana moją osobą i potrzebą jaką mam. Dobra, walić ich. Zamów przez stronę jako rezerwacja. Wróć do domu i przypomnij sobie, że masz starego laptopa z czystym systemem W8.1. Odpalasz laptopa ale ten pokazuje, że sterownika nie ma do drukarki. Pogrzeb w internecie i znajdź sterowniki i oprogramowanie. Zainstaluj i drukarka jest wykrywana oraz drukuje! Odwołaj rezerwację, zaoszczędź 330 zeta. Brawo JA!
#eurortvagd #drukarki #hp #obslugaklienta #windows10 #hardware
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61573212c1495c000ae1e2c2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę