Wpis z mikrobloga

• 3
@Nitro_Express jestem na etapie że widzę (jak np. wczoraj) 3 paczki na olx z tytułem dekant Borelioza i w dwóch wiem co jest, a w trzeciej to musiałbym przeskrolować tag żeby sobie przypomnieć co zamawiałem. To już nie jest chyba już normalne. Ale nie wierzę że przekrocze próg około 6 zł za ml :-) naprawdę nie wierzę
  • Odpowiedz
  • 0
@Nitro_Express chyba to bez znaczenia w mojej głowie, ja już w ogóle nie widzę żadnego sensu posiadania więcej niż 10-20-30 ml czegokolwiek. Więc jakbym kupił flakon to od razu bym go rozlał i zostawił sobie 20-30. Ale nie wierzę, że kupię 10 ml za 120 czy 160 zł. Nie wyobrażam sobie tego.
  • Odpowiedz
  • 4
@Nitro_Express może ciebie zniechęce, choć jesteśmy na innym etapie wkręcenia: ja mam poczucie że znam kilka fajnych zapachów a wciąż testuje dzień w dzień coś nowego. I tych fajnych zapachów nie noszę przez to. Może trzeba się zatrzymać i zacząć nosić więcej ulubione rzeczy? Mam taki plan, ale nie wiem jak to się skończy.
  • Odpowiedz
@Borelioza666: Zniechęcaj mnie ile się da, może mi to pomoże!

Z powodów, które opisałeś, ostrożnie planuję kupno flakonów. Wiem, że denerwowałbym się za każdym razem, gdybym otworzył szafkę i widział flaszki, których nie używam. Mam całą "wishlistę" rzeczy do kupna, ale staram się rozważnie i praktycznie do niej podchodzić.

Natomiast puściły mi hamulce w przypadku zapachów do testowania, czyli dekantów do 10 ml. Na początku mojej przygody myślałem, że nisza
  • Odpowiedz
Natomiast puściły mi hamulce w przypadku zapachów do testowania, czyli dekantów do 10 ml.

@Nitro_Express: @Borelioza666: Powinniśmy otworzyć klub AP - Anonimowych Perfumiarzy. Zrobimy jakieś 12 kroków do wyjścia z nałogu czy inny c--j. Może perfumowane plastry na rękę lub esperal do nosa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
lepsze kilka dekantow 4-8zł/ml niż mnóstwo śmieciowych flakonów których nigdy nie zużyjesz

@Odbuta: A jeszcze lepiej - mnóstwo flakonów 4-8 zł/ml, których nigdy nie zużyjesz. :D

esperal do nosa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@moonlisa: Kouros ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 3
@Panpompkaa muszę się z tym przespać, bo do przedwczoraj nie rozważalbym takiego zakupu w ogóle, ale jest jakaś racja w tym co pisze @AlbertoMohitas więc na spokojnie muszę się zastanowić. Bo nie wiem po prostu czy to nie jest zły pomysł wyburzanie tej mojej mentalnej zapory 6 zł za 1 ml. Bo wiadomo co będzie dalej.
  • Odpowiedz