@saakaszi: skoro dla ciebie słowo pomagier podchodzi pod nienawiść to dlaczego słowo kuc używane przez ciebie w sposób pogardliwy już pod tą nienawiść nie podchodzi?
Polecam profil @saakaszi i festiwal nienawiści oraz hipokryzji w komentarzach oraz promowanych przez niego treściach. Wykopowe lewaki napluli na każdego kto nie z lewarami i pisowcami.
@DurzyPszypau wklej całe, łącznie z tymi wymoderowanymi wpowiedziami które były wcześniej i które były bezpośrednimi i wulgarnymi atakami wobec mojej osoby.
@saakaszi: Ale to tylko ty mozesz zgłosić jako atakuje mnie, więc nie mam takich screenów. Mam za to setki innych przykładów nienawiści neuropków obrażających każdego kto nie z nimi.
źródło: comment_1632932328xIOW2FHrR5Mk7k9s7LLAtL.jpg
Pobierzźródło: comment_1632932364aEKFvD34TySm95sa0nxxHB.jpg
Pobierzźródło: comment_1632932442Et4GUi9sv2a1Xs7uspiJND.jpg
Pobierzźródło: comment_1632932490Y0tujcL3CYYyoP1RRmhqXT.jpg
PobierzTakie słownictwo w znalezisku które mówi o nienawiści
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
@saakaszi: o proszę. To zupełnie tak samo jak ty i cała neuropa plujecie na każdego kto nie jest z wami.
Podchodzi pod nienawiść.
XDDDDDXXXXXXX
Zrobiłeś mi dzień.
Polecam profil @saakaszi i festiwal nienawiści oraz hipokryzji w komentarzach oraz promowanych przez niego treściach. Wykopowe lewaki napluli na każdego kto nie z lewarami i pisowcami.
@saakaszi: Dalej nawet nie sprawdzam, ale śmiesznie to wygląda jak #neuropa pisze o nienawiści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1632934170M9FpAJD69nZvUJq2I8rhvC.jpg
Pobierzźródło: comment_16329342500XAHBse3uk1kIhQ6mMpKEf.jpg
Pobierz@saakaszi: Ale to tylko ty mozesz zgłosić jako atakuje mnie, więc nie mam takich screenów. Mam za to setki innych przykładów nienawiści neuropków obrażających każdego kto nie z nimi.
źródło: comment_1632934860MDgrXZSVdtmlbTGmA3gOTn.jpg
PobierzNie, od jakiegoś czasu jest również opcja "atakuje inne osoby".
źródło: comment_16329424268HARtgsACctdfwuArI5pw2.jpg
Pobierz