@Pucios87: oj tak, ile miałem rozmów z takimi... nie wiem po co na rozmowę na stanowisko techniczne/specjalistę biorą kogoś z hr w ogóle kto zadaje durne pytania ( ͡°͜ʖ͡°)
@Papf_: Uwielbiam koreańskie produkcje, jak np. Oldboy. W porównaniu do europejskich i amerykańskich filmów oni nie boją się pokazywać emocji i ludzi w totalnej psychicznej rozsypce. Także szczerze polecam.
@MiszczJaskier: Kurna jaki traf, że za czasów pracy w magazynie miałem Andrzeja, który papierosa faktycznie wypalał w jakieś pół minuty XD Ale nie był pijusem. Był też powolny Robert. :D
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
- Kto najbardziej Cię wkurzał i dlaczego, ze wszystkich współpracowników, z którymi do tej pory pracowałeś?
źródło: comment_1632899543eAihbPq8gt9xnPtm2jFX9G.jpg
Pobierz@MiszczJaskier: No akurat u nas Andrzej ma ksywę "Sancho Panza" bądź "Don Pedro" i nikt nie wie dlaczego ¯\_(ツ)_/¯
Treść została ukryta...
źródło: comment_1632902631VJhYUKgI3plpO6gT3owaoR.jpg
PobierzA najśmieszniejsze, że Saga i Lipton to ta sama firma - Unilever ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam się muszę z takimi użerać ale pomagają słuchawki i audiobooki ( ͡° ͜ʖ ͡°)