Aktywne Wpisy

Graner +11

BadBoyIndygo +3
Krótka historia o moim powolnym odzyskiwaniu wiary w młodsze pokolenie:
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam

#mikrokoksy #zdrowie #testosteron
Komentarz usunięty przez autora
It's over dla chłopa.
@Sisyphus: Nie ćwiczę.
@vizori: Zapisałem się. Za 8 miesięcy pierwsza wizyta. Ja p------e.
Komentarz usunięty przez autora
@olaf_wolominski
@Sisyphus
@Filip69
@vizori
Wiecie ja mam 2.87 ng/ml w wieku 19 lat i n---------m 5x week siłowo, dietka sztywno i jest git, tylko pała rzadko staje i nie ciągnie mnie do segzy
Ale tak czy siak warto się temu przyjrzeć bardziej, przede wszystkim powtórzyć badanie i sprawdzić czy wyjdzie podobnie niski wynik. Na wynik ma wpływ wiele czynników, wystarczy spać 6 zamiast 8 godziin przed badaniem i już test wyjdzie zauważalnie niżej.
@Taranov
Jak przychodzę że szkoły to musze wziąć 20min drzemki bo jestem w------y jak po Mount Everest, no i codziennie mam taki pulsujący ból w głowie w godzinach wieczornych. Ale sie przyzwyczaiłem do tego xD
( ͡° ͜ʖ ͡°)