Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie

Soothsayer +34
PoC pieczętowania okna, dobrze odcina, w połączeniu z roletami zewnętrznymi na balkonie w salonie praktycznie odcina światlo mimo, że słońce wali centralnie w okna, przebijają się symboliczne promyki, ale mogę też zrobić drugą warstwę tkaniny bo jeszcze zostało mi sporo różnych jak szyłem sobie ciuchy

źródło: 490983631_580298884415137_4401306386304311561_n
Pobierz
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam kiedy miała osiem lat i pokazywała mi swoje rysunki przeróżnych zwierzątek ʕ•ᴥ•ʔ
Powiem Wam szczerze, że jestem w szoku tego jak jej dziewiętnastoletni umysł odbiera rzeczywistość i że wyrosła z niej bardzo rozsądna młoda dziewczyna, jeszcze nie kobieta. Lwią część naszej rozmowy stanowił dyskurs o stanie ludzkich uczuć i tego jak siebie traktujemy i nie potrafimy szanować poglądów i samego jestestwa drugiego człowieka. Dyskutowaliśmy też o tym jak social media zepsuły, a raczej wypaczyły nam to jak wygląda i czego oczekuje każda z płci oraz ogólnej kondycji ludzkich umysłów przećpanych wirtualnymi bodźcami.
Nie kryje mojego zaskoczenia jej podejściem i pryzmatem, przez który patrzy na świat. Jestem z niej dumny, że zamiast prowadzić hedonistyczny tryb życia, mimo jej naturalnych predyspozycji, woli uciekać w takie rozkminy bezstronnie oceniając to co nas otacza. Mam już bardzo zmęczony umysł tym wieczorem, ale w czasie gdy ona bierze prysznic chciałem się z wami podzielić tym, że dzięki niej odzyskuje wiarę w młodsze pokolenie.
#rozowepaski #niebieskiepaski
@choochoomotherfucker: Skąd wiesz? Może prawda?
Ma ci wleźć do łóżka żebyś zrozumiał?
Typie, przedstawiam fakty:
Przyjechała do ciebie laska, zrobiła kolację, gadała na pseudo mądre tematy żeby ci zaimponować i zostaje na noc.
Matematykę pozostawiam tobie.
Wołaj rano.
@moj_wykopowy_login: Może puknij się w łepetynę.
Nie zawsze wszyscy się pukają.