Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@echelon_: sprzedawca to KD International, mają same pozytywne opinie i ze trzy negatywy, zamówiłem z ciekawości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rynia: Jak tylko kupi dostanie mail, że sprzedawca nie ma dostępu do konta bankowego podpiętego do sklepu amazona i prosi o przelew na inne konto.
Przechodziłem to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@echelon_: kupiłeś coś po taniości i okazało się, że to scam? I co dalej? Ogólnie mi ściągają z konta dopiero po odebraniu paczki
  • Odpowiedz
@Rynia: Albo ściągnęło z karty albo tylko założyło blokadę. Ale hajs dostałem z powrotem albo zdjęto blokadę więc problemów nie ma z amazonem i można próbować ryzykować. Teraz to już nawet nie jestem pewien w sumie. Ale ciśnienie mi mail podniósł srogo.
  • Odpowiedz
  • 3
@majk3l: @echelon_: @obieq: @MajloooONE: witam, wołam, ponieważ dostałem storno zamówienia, kasy nie pobrali, a jak udało mi się wejść jeszcze ostatnio na opinie sklepu, u którego zamówiłem to mieli półtorej gwiazdki i opinie w ostatnich dniach, że dostali storno wraz z mailem, że mają przelać hajs na hiszpańskie konto ( ͡° ͜ʖ ͡°) można się rozejść
  • Odpowiedz