Aktywne Wpisy
artur-klocek +52
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
Ja wiem że każda rodzina ma własny przepis na zupę cytrynową ale uważam że tradycyjny przepis mojej babci jest najlepszy.
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Oczywiście ta lista jest absurdalna bo nie ma na niej solnika.
#heheszki #gotujzwykopem #jedzzwykopem #jedzenie
Kiedy przyszliśmy to okazało się, że wszystko już jest tam gotowe. Takich frykasów w ustach nigdy nie miałem. Najbardziej podejrzane było to, że przygrywała nam jeszcze skrzypaczka. Uznałem jednak, że pewnie jest tam zatrudniona na codzień. No i przez kolejną godzinę spędzamy z różową świetnie razem czas i gadamy o tym jak poznaliśmy się podczas światowych dni młodzieży na starówce. I wtedy nastało coś czego e życiu bym się nie spodziewał. Różowa wyjmuje z kieszeni czerwone pudełeczko, w którym jak się okazało był sygnet(jestem wielkim fanem takich błyskotek). Zaraz po tym wypowiedziała do mnie magiczne słowa:
"Czy chciałbyś zostać moim mężem?" Osłupiałem na 3 sekundy, ale szybko odpowiedziałem:"Tak, jesteś najcudowniejszą kobietą na kuli ziemskiej." I tak oto przebiegły zaręczyny z moją przyszłą żoną. Mam najwspanialszy różowy pasek na świecie <3
#blackpill #logikarozowychpaskow #gownowpis #zwiazki #rozowepaski #podrywajzwykopem
@Dumle007: przynajmniej rucha hahaha
Komentarz usunięty przez moderatora
Powodzenia wam życzę :3