Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym

catmag +84
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety

Dobranoc
źródło: comment_1632107764ntskVCKymhu59S9Cjj9JnK.jpg
PobierzW alkoholizm nie trzeba wpadać, prace można znaleźć dobrą, długów też nie ma przymusu, depresję możesz leczyć za pieniądze, które zarobisz
Nie. Żeby wykształcić się w dobrym kierunku nie trzeba z---------ć całe życie. Nie. Żeby pracować w dobrej pracy nie trzeba z---------ć. Nie, żeby nie chlać po kątach nie trzeba z---------ć.
I serio? Pracując nabawisz się długów? Jakim k*rwa cudem? Ty chłopie weź zmień pracę, skoro musisz szefowi płacić za możliwość pracowania XD
źródło: comment_1632125007d7RMVp7VA0yzjuCx8twn2L.jpg
Pobierz@Bover: To pracujesz w końcu, czy nie? Bo się zdecydować nie umiesz.
Zresztą, tak ciężko pracujesz, a masz czas odpisywać na wysrywy w internecie. no no, z-------l ajk się patrzy
Wywody z d--y...
@Bover: mocne słowa jak na kogoś, kto twierdzi, że trzeba ostro z---------ć by zarabiać, nie mieć depresji i nie wpaść w alkoholizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bover: takie teksty być może robią na kimś wrażenie kiedy kierujesz je do faktycznych 14 latków.
Czasy szkolne mam dawno za sobą, i rzucając takie mądrości zbyt poważnie nie wyglądasz ¯\_(ツ)_/¯
@Reezu: Jak ręką odjął, j---ć falubaz xD
W depresję nie trzeba wpadać, szkołę można znaleźć dobrą, a o kręgosłup dbać prosto siedząc. Wspaniała logika xD.