Aktywne Wpisy
meltdown +932
Urządzenia HP to rewelacyjny sposób na skoncentrowanie całej agresji, którą macie w sobie, w jednym miejscu
#drukarki #komputery #technologia #rozwojosobisty
#drukarki #komputery #technologia #rozwojosobisty
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#nieruchomosci #mieszkanie #gielda #takbedzie
Z kolei teraz piszą, że bankructwo chińskiego deweloper spowoduje nagłą obniżkę cen, pomijając inflacje, planowane dopłaty, etc.
Nie ma sensu sugerować się czymkolwiek z wypoku, łącznie z tym wpisem.
#januszeanalizy
@Erus: a wiesz, że PiSowski rząd przeprowadził największy dodruk kasy w dziejach niepodległej Polski? Gdyby nie to, mielibyśmy już od dawna korektę, a tak bańka wzrosła do absurdalnych rozmiarów.
@SzitpostForReal: tego nie wiesz. Być może by była, a być może nie. W czasach kryzysu ludzie generalnie wolą pozbyć się złotówki na rzecz bardziej pewnych aktywów. Niskie stopy tylko to przyśpieszyły.
W każdym razie ani ty, ani ja, ani żaden wykopek nie jest w stanie przewidzieć co będzie. Wpisy typu "bańka lada moment pęknie" to tylko gdybanie, które trwa już z 10 lat.
@Erus: no bez żartów, że dziesiątki miliardów złotych prosto z drukarki nie spowodowały utrzymania bańki, pliz
Rozumiem, że gdyby złotówki nie drukowali to zahamowałoby to wzrost cen materiałów na całym świecie i znów można by było wybudować dom za 150k. No racze nie. Prędzej zaowocowałoby to krótki spadkiem i powrotem do "normalności".
W każdym razie nie masz o tym żadnego pojęcia, tak jak i ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Erus: mam znacznie większe pojęcie od ciebie i takich