Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Tank1991: Może te drogie jak Roomba tak, ale to tanie chińskie badziewie to sie nadaje co najwyżej do zamiatania paneli w kawalerce 15m2, a te funkcje mopowania powinny się nazywać "rozmazywacz brudu".
Dość powiedzieć, że dokładniej i 10x szybciej robię to zwykłym bezworkowcem. Poza tym mam takie zakamary w mieszkaniu że nawet by tam nie wjechał.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Goronco: U mnie przy 70 i 2 kotach xiaomi nie dawał rady i zajmowało mu to cholernie długo. Ale miałem tego 1 generacji. No i konstrukcja mieszkania+trochę zagracenie sprawiały że świrował i odkurzał 5x to samo miejsce próbując wjechać tam gdzie się nie dało. Sprzedałem po miesiącu i kupiłem Tefala bezworkowego. Cichy, lekki, zwinny no i ma turboszczotke. Jak się ma nowoczesne mieszkanie bez progów i samymi panelami to się może
@Tank1991: Może te drogie jak Roomba tak, ale to tanie chińskie badziewie to sie nadaje co najwyżej do zamiatania paneli w kawalerce 15m2, a te funkcje mopowania powinny się nazywać "rozmazywacz brudu".

Dość powiedzieć, że dokładniej i 10x szybciej robię to zwykłym bezworkowcem. Poza tym mam takie zakamary w mieszkaniu że nawet by tam nie wjechał.

@franaa: Nie masz takiego odkurzacza prawda? Mam Xiaomi za 600 zł i odkąd go