Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +75
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +24
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

MIŁE ROZDAJO
#milerozdajo #rozdajo
W dobre ręce trafi ta roślinka owadożerna!
Oznacz Mirka, którego lubisz, napisz mu coś miłego, a jeśli wylosuję Twój komentarz, to właśnie ten Mirek otrzyma przesyłkę z zielonym mięsożercą. Bezinteresownie możesz poprawić komuś dzień! :D
Zasady:
1. Jeden wykopek - 1 komentarz z miłym dodatkiem dla oznaczonej osoby
Przykład:
"Cześć @Niewiemja , dobrej niedzieli i oby wszystkie roślinki ładnie Ci rosły!"
2. Wykluczam tylko zielonki młodsze od tego posta
3. Każdy może zostać oznaczony kilka razy przez różne osoby, co w sumie zwiększa szansę
4. Wygrywa oznaczony, a nie komentujący
Będzie super, jeśli ktoś dołączy się do tagu, bo nie wiem jak często będę coś umieszać. Tylko proszę bez lokowania marek, tak żeby #milerozdajo było tagiem, którego nie trzeba czarnolistować.
Losowanie w poniedziałek o 19.
Miłej niedzieli wszystkim! :D
źródło: comment_1632031224TPsNgs3WrfnZWmfmte2ca8.jpg
Pobierzźródło: comment_1632114548BUf8VtWwPQcqUBGNmKoOYi.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
(Poprzedni komentarz usunęłam, bo przypadkiem zawołałam zły sernik)
W sunie owadozerna roślina to nie gest głupi pomysł. Inne wykańczam :D