Wpis z mikrobloga

@dudi-dudi: Ale że co ja widzę? xD ()

kierowca Punto zignorował i ominął policjanta. Wjechał na trasę rowerową i potrącił zawodnika

Przecież za takie coś powinien beknąć jak za jakieś usiłowanie zabójstwa, albo co
  • Odpowiedz
no to fagas trochę wybuli za leczenie, rehabilitację i kozę.

@sargento: ubezpieczenie OC mówi to Panu coś? dostanie mandat 200zl i tyle z tego będzie.
  • Odpowiedz
@dudi-dudi:

kierowca Punto zignorował i ominął policjanta. Wjechał na trasę rowerową i potrącił zawodnika

Mnie zastanawia czy policjant rzeczywiście próbował zatrzymać samochód oraz czy kierujący samochodem zignorował policjanta czy może w ogóle go nie zauważył. Ta ochrona wyścigów kolarskich czasami jest taka, że możesz przeciąć trasę, w ogóle nie zauważyć, że coś jest inaczej i zgaduję, że tu właśnie tak było.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@sargento: myślę, że ten punciak to nawet nie jest połowa wartości roweru ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie wspomnę już o stratach psychicznych i fizycznych zawodnika, który poświęcił sporo życia i zdrowia na przygotowania.
  • Odpowiedz
@sargento: nie fagas a ubezpieczyciel. A po aucie sądząc to zapłaci 8zł więcej przy następnym oc jak mu szkodę uwzględnią xD

@GrubyKociol: W tej sytuacji jestem w stanie się założyć że ubezpieczyciel rozważy regres.
  • Odpowiedz
@dudi-dudi: @Morf: Kierowcy płaczą jakie to wielkie mandaty i rząd ich okrada ale rozjedzie taki dzban rowerzystę to dostanie 200 zł mandatu i wzrost składki OC xDD Dodam że jeżeli rowerzysta nie jest solidne ranny tzw. ciężki uszczerbek na zdrowiu to sąd poklepie kierowce po głowie bo panie nic się mu nie stało #!$%@? że człowiek to nie auto i często leczenie mie przywraca do pełnego zdrowia a ubezpieczalnie lecą
  • Odpowiedz