@Schlong: a pieniądze ma skąd? Bez Knura i pasożytowania na nim miałby śliczny nagrobek obecnie. Przez siedem lat mieszka na krzywy ryj więc to, że się trochę dorzuca to chyba dziwnym nie jest, za to, że zarabia na Knurze też nic nie płaci.
@RudaBrona: akurat na większości filmów na jego kanale (a z tego zarabia) jest sam, ewentualnie kłóci sie z knurem który mu sie wcina. Nie jest zatem uczciwe mówić że "zarabia na knurze"
@Schlong: co z tego, że jest sam. Bez knura, domu na Szkolnej i ogólnie uniwersum czyli grubego jest nikim. Więc jest to prawda, on jeszcze żyje i zarabia tylko dzięki otylemu panu po śmierci którego zniknie, wspomnisz moje słowa.
@RudaBrona: myślę że zawsze sie zostanie jakaś ilość ludzi, których będą ciekawiły jego post-knurowe przygody i perypetie. W sumie śmiesznie będzie patrzeć jak próbuje sobie co chwilę znaleźć nowe mieszkanie bo go w----------ą z każdego które ma xD i wąchanie nitro i wgl
@Schlong: w Krakowie pokazał. Perypetie ćpuna nikogo nie interesują, ludzie oglądają go dla Knura. Bez Szkolnej ćpun nawet się nie utrzyma. Co więcej zaćpana ameba nawet z tego zdaje sobie sprawę.
@RudaBrona: Ja tam lubiłem Kraków. Śmiesznie było, bo knur siedział sam i płakał z samotności, a z kolei wojtuś próbował bezskutecznie zaruchać i wszyscy go wkręcali że Monika chce go wykorzystać i oskubać na hajs
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link