Aktywne Wpisy

Ytarka +39
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Hej Mircy,
zerwałem sobie jakieś pół roku temu i od jakiegoś miesiąca zacząłem spotykać z innymi dziewczynami. Trafiła się naprawdę fajna dziewczyna z którą się aktualnie spotykam. Nie jest to typowa relacja fwb ale łączy nas dużo wspólnego i możliwe, że kiedyś bym chciał z tą dziewczyną związek. No właśnie słowo kluczowe to "kiedyś". No ale teraz do sedna pytania.
Czy uważacie, że spanie z innymi dziewczynami kiedy spotyka się z kimś ale nie jest się jeszcze w związku jest moralnie dobre? Podświadomie czuje, że jednak robię coś złego. Z logicznego punktu widzenia jednak chyba nie ma żadnych przeciwskazań.
No i jeszcze drugie pytanko, które mnie w sumie nie dotyczy ale mojego najlepszego ziomka. Napiszę jednak w jednym wpisie bo podobna tematyka.
Woleliście być z dziewczyną tak
7/10, duży dystans do siebie, jedno lub dwa wspólne zainteresowania
czy
tak 5/10 (dziewczyna ma problem z lekką nadwagą ale zrzuciła jakieś 10kg więc leci w dobrym kierunku), ze starych zdjęć takie solidne 8-9/10 (jak była szczupła) ale dodatkowo jest ideałem z charakteru i zgrywają się 1:1
#zwiazki #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61430bd7942c94000b1dcc73
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: to jak nie ma, to pochwal się tym tej dziewczynie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@KoninaBeZiomeczka a związek to jakaś magiczna bariera? Jeżeli
@addendum: wiesz, podwójne standardy na wykopie. Co wolno przegrywowi, to nie tobie p0lko.
@KoninaBeZiomeczka niby nie jestem aczkolwiek moralne to też nie jest XD
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua