Wpis z mikrobloga

Największa p0lka jaką znam:
którą ruchał każdy okoliczny czad
leciała na kasę i status czadów
ubierała się jak ździra
opierniczyła raperowi pento po koncercie
zaliczała trójkąty w różnych konfiguracjach
imprezowiczka - chlała, ćpała, jarała szlugi

Ściana za 2 lata i ona jest na 2 biegunie kompasu XD
Zero używek
pro-eko vegan
no make-up
kocha naturę, szanuje swoje ciało xD
czyta książki i wygłasza moralizatorskie mowy o sprzątaniu lasu

Jakiś beciak się nabierze jak nic, ale będę darł łacha jak ktoś się z nią ożeni XD

#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill #przegryw
swiety_spokoj - Największa p0lka jaką znam:
• którą ruchał każdy okoliczny czad
• l...

źródło: comment_1631689827Wh2wurwYHRBa6ioRboad57.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@swiety_spokoj: mam* prawo

No tak masz prawo, ale nie jest to logiczne, widzisz też nie zgadzam się z hipergamią ale nie mam na nią zbytnio wpływu rynek został rozjechany przez kobiety i tak już chyba zostanie, znajdę jakąś mądrą i fajną kobietę to spędzę z nią tyle czasu ile zechcę i to tyle, a żenić się w ogóle nie zamierzam i nie rozumiem tych głupich zamysłów i ciągłego rozprzestrzeniania tego
  • Odpowiedz
chodzi mi po prostu o to, że wysmiewasz kogoś, kto próbuje zmienić coś w swoim życiu. Co ona powinna zrobić według ciebie? Pisać posty na wykopie? Przepraszać każdego mężczyznę?

@bajdo: to po prostu jest śmieszne z perspektywy osoby, która zna ją od 16 roku życia. Tylko że ja w wieku 16 lat wszedłem w związek, który trwał 2-lata. Tworzyłem już wtedy wartościowe relacje, byłem dużo dojrzalszy od niej.

Ona za to imprezowała
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj: no i dobra, jesli zauważyła swoje błędy i chce teraz żyć inaczej, to more power to her. Nie każdy jest idealny, niektórzy popełniają błędy, a cieszenie się z czyichś niepowodzeń i porażek to s-------a sprawa
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj: twoje prawictwo i nienawiść do kobiet przyprawiona potrzebą wyruchania czegokolwiek i niemożność spełnienia swojego pragnienia to naprawdę toksyczna mieszanka, toksyczna do tego stopnia że przysłania ci prawdziwy obraz świata.
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj: Prawda jest taka, że kobiety staly się rozwiązłe bo pozwala im na to spermiarstwo sterowane przez inżynierię społeczną. Sam na studiach zaobserwowałem jak d--y ode mnie z roku dupiły się jak popadnie a teraz jak wchodze na ich Fb to przykladne żony i matki ktore znalazly sobie beciaków. Najgiorsi są i tak ich faceci co myslą ze Bozie za noge zlapali, a jednemu powiedzialem prosto w ryj, ze jest
  • Odpowiedz
@Geralt678: Z racji tego ze sie juz wtedy troche znalismy to przyjal to spokojnie, zaslaniając sie tym ze jej wcale nie znam i zebym nie ocenial (XD), koniec konców zostawila go po wyjezdzie do UK. Przyznal mi racje ale obecnie jest zareczony z podobną p0lką ktora ma dzieciaka z poprzedniego malzenstwa. Typ jest stracony, a takich jak on sa w Polsce setki tysiecy facetów, wiec co sie dziwic ze mamy
  • Odpowiedz
twoje prawictwo i nienawiść do kobiet

@Zortillo: nie jestem prawiczkiem, miałem 7 partnerek i 2 miałem okazję rozdziewiczyć. Gościu z czym Ty mi tu k---a wyjeżdżasz XD

Nie usprawiedliwiaj puszczalstwa krytykowanego przez naukowców jakimś domniemanym moim celibatem. Te wasze fikołki niezmiernie mnie r-----------ą. Nigdy nie odniesiecie się do argumentów i prac naukowych, zawsze INCELU NIENAWISTNY KURRRRRRRR JA BEDE SIE PUSZCZAC BO PRAGNE
  • Odpowiedz