Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +276
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +130
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
• którą ruchał każdy okoliczny czad
• leciała na kasę i status czadów
• ubierała się jak ździra
• opierniczyła raperowi pento po koncercie
• zaliczała trójkąty w różnych konfiguracjach
• imprezowiczka - chlała, ćpała, jarała szlugi
Ściana za 2 lata i ona jest na 2 biegunie kompasu XD
• Zero używek
• pro-eko vegan
• no make-up
• kocha naturę, szanuje swoje ciało xD
• czyta książki i wygłasza moralizatorskie mowy o sprzątaniu lasu
Jakiś beciak się nabierze jak nic, ale będę darł łacha jak ktoś się z nią ożeni XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill #przegryw
No tak masz prawo, ale nie jest to logiczne, widzisz też nie zgadzam się z hipergamią ale nie mam na nią zbytnio wpływu rynek został rozjechany przez kobiety i tak już chyba zostanie, znajdę jakąś mądrą i fajną kobietę to spędzę z nią tyle czasu ile zechcę i to tyle, a żenić się w ogóle nie zamierzam i nie rozumiem tych głupich zamysłów i ciągłego rozprzestrzeniania tego
@bajdo: to po prostu jest śmieszne z perspektywy osoby, która zna ją od 16 roku życia. Tylko że ja w wieku 16 lat wszedłem w związek, który trwał 2-lata. Tworzyłem już wtedy wartościowe relacje, byłem dużo dojrzalszy od niej.
Ona za to imprezowała
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zortillo: nie jestem prawiczkiem, miałem 7 partnerek i 2 miałem okazję rozdziewiczyć. Gościu z czym Ty mi tu k---a wyjeżdżasz XD
Nie usprawiedliwiaj puszczalstwa krytykowanego przez naukowców jakimś domniemanym moim celibatem. Te wasze fikołki niezmiernie mnie r-----------ą. Nigdy nie odniesiecie się do argumentów i prac naukowych, zawsze INCELU NIENAWISTNY KURRRRRRRR JA BEDE SIE PUSZCZAC BO PRAGNE
Chciałbym dostąpić tego zaszczytu i ja poznać.
https://blogs.webmd.com/womens-health/20191114/virginity-tests-a-gynecologist-sets-the-record-straight
www.irishexaminer.com/lifestyle/arid-30831143.html%3ftype=amp
@straszna_quokka: Chyba nigdy nie byłaś u ginekologa będąc dziewicą?