Aktywne Wpisy

1X6D +5
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

źródło: comment_1631539535w4YpaYpUyXmDQ2OAF1LP6D.jpg
Pobierz@ZBoWiD: Pewnie, ze spal, bo cholere sluchac jak wie sie lepiej. Ze studiami to samo. Pierwszego roku nie skończył, bo za madry na fejkową ochrone srodowiska i zalozyl te smieszna federacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZBoWiD: i tak by leżał przez 300 lat bo żadne robactwa nie złapałyby się takiego gówna
@NajsDogsAndKats: jego wiedza i zainteresowania są na poziomie mojego 13-letniego chrześniaka
@tyskibaton81: A przypuszczam, ze młody nie pociska takich bzdur jak ten co ma 45 lat a glupszy niz te rosliny, ktorymi sie zywi rzekomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)