Aktywne Wpisy
daeun +365
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +54
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Ale mnie wkurza rodzina. Urodziła się mi córeczka. Ma już miesiąc. Ostatnio mi moja matka powiedziała, że dostała skargę od mojej ciotki i kuzynek, że dziecko zaniedbane. Czy było brudne? Nie. Głodne? Nie. Tym wariatkom nie podobało się, że córka ubrana w niebieskie ciuszki… co za porąbaną rodzinę mam. Nie cierpimy z żoną różowego, więc kupujemy chłopięce ciuszki. Tyle. Moja matka tez nie lepsza, bo przytakuje tym wariatkom. Jak żyć mirki w tym chorym kraju?
#patologia #zalesie #zwiazki #dziecko #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #613b9c955fb896000a00523e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: jak to musi być fake
@AnonimoweMirkoWyznania: chłopięce ciuszki? czemu? xD dział dziecięcy dla dziewczynek nie samym różowym żyje xD można dziecko kolorowo ubierać
Spróbuj je triggerowac czyms takim :D