Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@allegro_pl możecie chociaż powiedzieć jak się skontaktować z tym całym Kontomatik żeby wyjaśnić sprawę braku możliwości aktywowania AllegroPay na moim koncie? Wasz support twierdzi, że nie ma żadnych informacji i nic z tym nie możecie zrobić, a na stronie Kontomatiku brak jakichkolwiek formularzy kontaktowych...
#allegro
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Dibhala: ale jaśnie pan widzi, że to jest formularz do kontaktu biznesowego, a nie pomoc dla klienta? Poza tym na polskiej wersji strony nie ma zakładki "kontakt" co jest dla mnie jakimś nieporozumieniem. Mam jeszcze gonić za firmą, która nie chce ode mnie pieniędzy? xD
  • Odpowiedz
@allegro_pl możecie wyjaśnić ten komunikat? kontomatik odrzuca aktywację pomimo regularnej i powtarzalnej aktywności na koncie bankowym (sumy nieznaczne ale tu jest Polska, podejrzewam, że i zasiłki bywają niższe), mógłbym wnioskować o kredyt 5k w banku a od was nie dostanę nawet 500zł limitu lol, gdy w końcu ktoś sie temu przyjrzy to się okaże, że sobie wyalienowaliście znaczny odsetek potencjalnych użytkowników
m0ll - @allegro_pl możecie wyjaśnić ten komunikat? kontomatik odrzuca aktywację pomim...

źródło: comment_1631857988V0EFCVrZ7Biq689coLBoox.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz