Aktywne Wpisy
xionacz +869
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
#polskiedrogi #wypadki #stopcham #samochody #rower
Generalnie to w polsce panuje jakieś dziwne przekonanie, że każdy rowerzysta to jedzie 15 km/h i "a zdążę przed nim". W zasadzie to nie dotyczy tylko sytuacji związanych z rowerami, bo w ruchu samochodowym jest to samo - byleby być ułamek sekundy szybciej, a potem okazuje się, że wyprzedzacz został dogoniony
@mati1990: Sorki, ale prychłem srogo jak to przeczytałem xDDDDDDDDDDD
Podziwiam Cię za upór w tej ciągłej jeździe rowerem do roboty. Gdybym ja miał tak dojeżdżać, to albo bym wolał zmienić pracę, albo kupić sobie po prostu auto
@krabozwierz @mati1990: niby śmieszne, ale znając takich mistrzów prostej to gdyby miał możliwość #!$%@?ł by z miejsca raz dwa, a tak jest cień szansy, że więcej osób zwróci uwagę i może ktoś zapamięta blachy