Aktywne Wpisy
RentierZZatyczka +1189
Wiele można na wykopie przeboleć, mimo zalewu #!$%@? ze strony właścicieli jak i osób sprawujących pieczę nad platformą, ale za zbanowanie szanownego użytkownika @mickpl za brak głupiego tagu i usunięcie znaleziska z 4000 wykopów w momencie kiedy to ma realny wpływ na dalsze eskalowanie wśród społeczeństwa akcji przeciwko korupcji deweloperuchów.
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
damianooo8 +46
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Elo, dziś podbił do mnie bezdomny przy Maczku, gościu ogarnięty się wydawał.
Mam takie coś że w miarę wiem kiedy mnie ktoś bullshituje a kiedy nie.
Typ zaczął normalnie ze mną rozmawiać, gdyby nie jego wygląd to stwierdziłbym że w sumie jakiś kierownik. Dobra polszczyzna, akcentuje normalnie, nie widać żeby był #!$%@? albo żeby w ogóle nadużywał alkoholu.
Mówił że był we włoszech 23 lata, wrócił do Polski, matka mu umarła, mieszkał chwilę i mieszkanie pochłonął pożar. Cztery miesiące się już włóczy. Mówił że był spawaczem, etc. Słuchajcie, nie ogarniam nic. Chcę zweryfikować jego historię, jestem umówiony na spotkanie z nim jutro o 21, w tym samym miejscu xD
Zrobiłem spis numerów telefonów różnych prac, mówi że chce wyjechać na jabłka może, bo przynajmniej zakwaterowanie jakieś dostanie xD
Chcę mu przekazać najtańszy telefon (albo jakiś stary jak znajdę w domu), pójdę z nim po kartę sim, trochę ciuchów i listę numerów telefonów do prac z olxa (różne, połowa to spaw, połowa to inne). Orientuje się ktoś może o co go wypytać w sumie? Mówił coś o certyfikatach jakie ma - cztery na osiem (?) 4/8? Na pewno coś z czwórką i ósemką, ale kompletnie się na tym nie znam. Dodatkowo typ nie ma tu zbytnio znajomych, 23 lata we Włoszech xD - o rodzinę nie pytałem.
111- elektroda otulona
121- spawanie łukiem krytym
131,135,136,138- różne rodzaje spawania metoda MIG i MAG
141- metoda TIG
311- spawanie gazowe
@Darknes17 albo w jednej metodzie np 135 na różne grupy materiałowe lub pozycje ¯_(ツ)_/¯ kombinacji jest nieskończona ilość, więc niewiadomo o co typowi chodziło
Dziwne bo spawacz gdzie nie zadzwoni to praca jest od poniedziałku z mieszkaniem i transportem, zaliczkę nawet wyżebra po dwoch dniach chociaż z 100-200€.
Śmierdzi mi ta sprawa żebractwem i tyle ¯_(ツ)_/¯
@mlodydronik: No. Nie wiem w sumie czy jechać na to spotkanie czy nie xD