Wpis z mikrobloga

Mam 171cm i Jestem przerażony! To że większość mężczyzn jest odemnei wyższych w szkole jest oczywiste ale dzisiaj sobie uświadomiłem że co druga różowa jest mojego wzrostu. Te dane że przeciętny chłop ma 180cm a dziewczyna 165cm są śmiechu warte. Przeciętna młoda polka ma ok. 170cm wzrostu dosłownie. Gdzie są te niskie dziewczyny 150-160 ? Nigdzie ich nie widzę wszędzie takie 165-175. A i dzisiaj spotkałem dwie dziewczyny co były o głowę wyzszebodemnie więc że 190cm miały ()
#wzrost #przegryw #zalesie #blackpill
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@imanubba: 186 i codziennie widuje młode różowe o wzroście 180-185, chociaż najwięcej jest takich 170-175, a rok temu spotkałem dziewczynę o wzroście 195, co najlepsze była to 14-latka.
  • Odpowiedz
@imanubba: Średnia wzrostu dla chłopaków 15-20 to teraz chyba jakies 185cm. Mam 186cm i ostatnio idąc ulicą obok mojego byłego liceum, co najmniej od połowy chłopaczków byłem niższy, a i tak mam buty +2/3cm xD
  • Odpowiedz
codziennie widuje młode różowe o wzroście 180-185

@Lysandros: gdzie takie chodzą? Ja od paru lat nie spotkałem kobiety wyższej ode mnie, a mam 178, mało tego, ja rzadko widuję nawet mężczyzn wyższych ode mnie.
  • Odpowiedz
@Lysandros: heh no starszne to jest jak ludzie wyrośli. Zachowile to przeciętna rozowa będzie miała 1.9m a przeciętny mężczyzna nie bedize się mieścił w drzwiach. A z tą 14latka to no trochę dziwne ale w sumie to ci wierzę przez to co widzę codziennie w szkole
  • Odpowiedz
@LeVr: no w sumie to nie wiem czy to 185 to średnia. Jak w chodzę do kibla w szkole to tam 10ziomkow i każdy o głowę wyższy odemnie więc (190-200cm) mają około. Tak naprawdę to zadko kiedy widzę niższego od 180cm
  • Odpowiedz
@zbyszek93: kurcze skad jesteś ? Bo jak mieszkasz w mniejszym mieście czy na wsi to zrozumiałe ja u dziadków na wsi jestem równy/wyższy od innych a w mieście prawie wszyscy wyżsi
  • Odpowiedz
@Pesadelo: mam kumpla co ma 185 czyli jest ok. 13cm wyższy i widzę że nie jest o głowę wyższy ode mnie tacy 190-195 są wyżsi o głowę. Zresztą samo to że większość dziewczyn jest mojego wzrostu pokazuje że młode pokolenie urosło
  • Odpowiedz
@imanubba:
Ty robisz machlojki z tym swoim wzrostem że nie jesteś wiarygodnym źródłem informacji :D
Wystarczy posty przelecieć i raz piszesz że masz 167, potem 170 mierzone rano, czyli w południe 168,5. Teraz 171 a przed chwilą że 185 wyższy o 13 cm czyli już 172.

Straszne kompleksy masz na tym punkcie że robisz taki rozstrzał od 3 do 5 cm.
  • Odpowiedz
@imanubba: Z Krakowa, z Nowej Huty. I tak jak piszę - max. 2 mijane na ulicy osoby na 10 są ode mnie wyższe. A kobieta to może z jedna na rok. To nie jest żaden bait, troll czy coś, tylko piszę tak jak jest. Na spacerze często porównuję swój wzrost z mijanymi ludźmi i wyniki są takie jak napisałem - wyżsi są dużą rzadkością.
  • Odpowiedz
@Pesadelo: aktualnie mam 171cm około czyli raz jak się mierze to wychodzi 170 a raz 172. I tak jestem cały czas mega zakompleksiony no ale powoli już to odpuszcza bo wiem że nic nie zrobię mozn to kiedyś zaakceptuje ale jeszcze nie mogę
  • Odpowiedz