Wpis z mikrobloga

@peter-kovac-948494: Możesz mi wytłumaczyć, dlaczego wpolityce napisało, że Krolopp:

Wspomina też, że źródłem jego orientacji były problemy rodzinne i trudna relacja z ojcem, który miał cztery żony.

Powołując się na wywiad Głosie Wielkopolskim, a w nim nic takiego nie jest napisane, za to
  • Odpowiedz
A może tak sobie myślę takie osobę same nie wiedza z czego to wynika i usprawiedliwiają swoje zboczenia naturalnym wrodzeniem? No bo jak inaczej że ja niby zboczony!
  • Odpowiedz
Palikota zostaw w spokoju, najważniejsze, że się nawrócił na dobrą stronę.

@mirzos: Palikot ma teraz ruska kasę i poparcie zboczuszków to plecie co mu każą. Zmieni się wiatr to znów zmieni barwę. Na niego bym nie liczył jak by co.
  • Odpowiedz
A może tak sobie myślę takie osobę same nie wiedza z czego to wynika i usprawiedliwiają swoje zboczenia naturalnym wrodzeniem? No bo jak inaczej że ja niby zboczony!

@peter-kovac-948494: Gdyby nie wykop, to nigdy bym nie zainteresował się skąd się bierze homoseksualizm. Wiem o sobie od jakiegoś 13-14 roku życia i nigdy nie miałem z tym problemu, przed samym sobą nie mam czego usprawiedliwiać. Gdyby patrzeć stereotypowo, to moim rodzicom
  • Odpowiedz
@verizon: Ja o tym wiem, ale jeszcze nikt nie byl w stanie mi podac zrodla. Owieczki mu wierza. Ostatnio na wypoku jeden mi odpisal, zebym sam uzyl google. Jak wysmialem linki petera, to mi wpis usunal.
  • Odpowiedz