@gromwell: jak wieje na nakedzie to żadna zabawa, ani żadna przyjemność. Ale jak możesz się wygodnie schować za szybką, a poza tym, od czasu do czasu nieznacznie przekroczysz te 140 to jest całkiem przyjemnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@JanSkrzetuski: jeździłem hayką gen2 oraz 3. Seryjny gen2 jest słabszy od kawy, jak się zrobi chip tuning w hayce to jedzie podobnie, ale wtedy można zrobić chip tuning w kawie - i wtedy znowu hayka będzie wolniejsza :p Hayki gen3 nie porównywałem z rolki z kawą, więc ciężko ocenić bezpośrednie starcie. Ale wrażenia po jeździe są takie, że bym się nie zamienił. Mimo że nowa hayabusa ma tempomat i więcej systemów,
#motomirko #pokazmotor
Komentarz usunięty przez autora
Moj rekord to prawie 2k za jednym razem na ZX6R ale wolalbym tego nigdy w zyciu juz nie przezyc..
@Messix
@Man_of_Gx
Piekna klotnia. Jak za starych dobrych czasów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Now kiss!
Seryjny gen2 jest słabszy od kawy, jak się zrobi chip tuning w hayce to jedzie podobnie, ale wtedy można zrobić chip tuning w kawie - i wtedy znowu hayka będzie wolniejsza :p
Hayki gen3 nie porównywałem z rolki z kawą, więc ciężko ocenić bezpośrednie starcie. Ale wrażenia po jeździe są takie, że bym się nie zamienił. Mimo że nowa hayabusa ma tempomat i więcej systemów,