Wpis z mikrobloga

@armacoder: @ThEND_22: @Renard15: na covid umierało kilkaset osób dziennie które musiały być podpinane do respiratorów a nie tych które miały gorszy dostęp do lekarza, to jest ułamek, jakie skrypty jeszcze macie w tym rosyjskim formularzu odpowiedzi zbijania obiekcji?
@xiv7: ok, rozumiem, możesz podać dane osób, albo ich ilość które były podpięte do respiratorów w okresie potopu szweckiego? bo śmiechamy z tego że zmarło na covida (i tylko na niego) najwięcej osób od 1939 zgodnie z tym co wyborcza napisała.
@Renard15: nie manipulancie, rocznikowe statystyki zgonów były najwyższe od 70 lat
@ThEND_22: zapytaj jednego z miliarda lekarzy na świecie co się robi
@armacoder: rzeczywiście nie mamy niczego poza odwoływaniem się do nauki, antyszczepionkowy ściek ad personam to sobie poczytaj w komentarzach na tym tagu
Szkoda moich dalszych komentarzy na trolli i multikonta, musicie tu siedzieć bo to jest wasza praca, ale ja nie muszę więc kończę, odsyłam do wpisu.
@xiv7: czemu unikasz odpowiedzi na moje pytanie? nie manipuluje

To był czarny rok. Najwięcej zgonów w Polsce od II wojny światowej

a niżej mamy

Z powodu pandemii oficjalnie zmarło w Polsce 29,1 tys. osób. Część z nich z powodu COVID-19, a część miała także choroby współistniejące.

Według danych w Rejestrze Stanu Cywilnego i udostępnionych przez Ministerstwo Cyfryzacji w ciągu 52 tygodni tego roku zmarło ponad 485 tys. osób, w ubiegłym roku
@xiv7: szkoda ci czasu na dyskusję, dlatego próbujesz ją wywołać swoimi wpisami? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Makes sense, a ta wasza "nauka" to zajebista jest, do tej pory nie potraficie odpowiedzieć jednoznacznie na proste pytania. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiecie już jak długo działają te wasze szczepionki nieśmiertelności, ile ich będziecie potrzebować, jak często, no i co najważniejsze - zdecydowaliście się już po