@Marcin3005: sprytne, ale nie za bardzo! Po pierwsze z Bartosiakiem często mowią o dwóch koncepcjach polityki zagranicznej: kontynentalnej(w domyśle PO-Berlin) i atlantyckiej(PIS-USA+Izreal). To raz. Dwa, opozycja kiedyś może dojść do władzy. Trzy, moje zdanie: wg mnie z Bartosiakiem specjalnie nie wchodzą w personalia i "pracują" z tym kto jest. Innych nie bedzie. "Pracują" bo ich działalność jest również zakulisowa, poza promowaniem i omawianiem sytuacji geopolitycznej itp.
@jimmy_gonzale: Tobie i owszem. Bronisz człowieka, który patrzy na sprawy wybiórczo, nagina do swojej wizji. Przeczytałeś felieton: "Podyskutujmy o sprawach poważnych."? Jak patrzysz na zawarte w nim wychwalanie polityki obecnego rządu? Jesteś bezkrytyczny.
@Marcin3005: nie czytałem. I jestem bardzo krytyczny. Krytykuje Ciebie za powyższe. ;) Ok, przeczytam i może się odniosę ale to wi3cej czasu potrzebuje. To trzeba usiąść na spokojnie ( ͡°͜ʖ͡°)
#geopolityka
źródło: comment_1630509496gVijpWMoMhaVDI68irQ3nU.jpg
PobierzPo pierwsze z Bartosiakiem często mowią o dwóch koncepcjach polityki zagranicznej: kontynentalnej(w domyśle PO-Berlin) i atlantyckiej(PIS-USA+Izreal).
To raz. Dwa, opozycja kiedyś może dojść do władzy.
Trzy, moje zdanie: wg mnie z Bartosiakiem specjalnie nie wchodzą w personalia i "pracują" z tym kto jest. Innych nie bedzie. "Pracują" bo ich działalność jest również zakulisowa, poza promowaniem i omawianiem sytuacji geopolitycznej itp.
Magister historii musi być wyjątkowo dobry, skoro musisz go bronic Bartosiakiem.
No to wytknij mi co napisałem mało dokładnie?
"Coś słyszałeś, ale nie za bardzo dokładnie."
Przeczytałeś felieton: "Podyskutujmy o sprawach poważnych."? Jak patrzysz na zawarte w nim wychwalanie polityki obecnego rządu? Jesteś bezkrytyczny.
Krytykuje Ciebie za powyższe. ;)
Ok, przeczytam i może się odniosę ale to wi3cej czasu potrzebuje. To trzeba usiąść na spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)