Aktywne Wpisy

Zwierz33 +25
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
źródło: 50e9ab67066efe1be79c105311482204193ebc515edf25ae1de1e066467a181b
Pobierz

HebanM4n +94
Serdecznie nie pozdrawiam pracowników firmy synago.pl, którzy w śnieżycę postanowili zająć prywatne miejsce parkingowe mojej dziewczyny w garażu podziemnym w jednym z Warszawskich bloków. „Piękna” laurka i pokaz profesjonalizmu całej organizacji. Dla zainteresowanych profilem działalności zostawiam Link do wizytówki Google:
Synago Maciej Jankowski
58 300 44 33
https://g.co/kgs/bhUXuRw
#karnykutas #warszawa #samochody #parkowanie #parking #bialoleka #krecemalysza
Synago Maciej Jankowski
58 300 44 33
https://g.co/kgs/bhUXuRw
#karnykutas #warszawa #samochody #parkowanie #parking #bialoleka #krecemalysza
źródło: IMG_3700
Pobierz

#gry
#wiedzmin
#wiedzmin3
Ogólnie bardziej niż statami polecam sugerować się tym która zbroja ładniej wygląda
W sumie też niedawno zacząłem grać pierwszy raz i na poziomie trudności krew pot i łzy gra sprawia problem na początku kiedy trochę ciężko o kasę na lepszy ekwipunek i doświadczenie.
A później w sumie wszystko idzie w miarę gładko.
Bierz to co Ci się bardziej podoba i jak lubisz grać ¯\_(ツ)_/¯
Na pierwszy raz idę w szybkie ataki, quen, i trochę aard, aksji
Igni podobnie jak Aard na wyższych stopniach r------e prawie wszystko, + buffy od eliksirów na trudniejsze stwory.
Jak ja ci zazdroszę, że jeszcze nie grałeś :D Wiesiek mi dostarczył chyba z 1-2 lata rozrywki.
Ja latałem w Mantikorze pomalowaną barwnikiem na czarno, z ciemnymi rękawami wyglądała kozacko, szkoda jedynie że tak późno do zdobycia, bo jedynie w dodatku krew i wino możesz się nacieszyć przez te 20-25 godzin :P
Do nowej gry plus mi się nie pali póki co.
Rok temu skończyłem na pc na 100% steam pokazuje 196 godzin.
W 2017 jeszcze na ps4 grałem, za świeże, większość questów znam na pamięć :)
To zamulaczka jesteś :D
Ja nie mam pojęcia co więcej mógłbym tam robić, all questy porobione, nawet te durne pytajniki w których są same śmieci, i zbierasz żeby za 10 sekund wywalić bo udźwigu brakuje :)
Ulepsz walkę szybkimi cięciami, bo i tak pewnie w ogóle nie będziesz używał silnego ataku z racji tego, że styl szybki jest po prostu o wiele lepszy w zabijaniu potworów. Aardem możesz spamić i nokautować całe zastępy