Wpis z mikrobloga

Serdecznie nie pozdrawiam pracowników firmy synago.pl, którzy w śnieżycę postanowili zająć prywatne miejsce parkingowe mojej dziewczyny w garażu podziemnym w jednym z Warszawskich bloków. „Piękna” laurka i pokaz profesjonalizmu całej organizacji. Dla zainteresowanych profilem działalności zostawiam Link do wizytówki Google:

Synago Maciej Jankowski
58 300 44 33
https://g.co/kgs/bhUXuRw

#karnykutas #warszawa #samochody #parkowanie #parking #bialoleka #krecemalysza
HebanM4n - Serdecznie nie pozdrawiam pracowników firmy synago.pl, którzy w śnieżycę p...

źródło: IMG_3700

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@RelaniU: no wiadomo, że na chwileczkę. Dlatego jakiś pacan pojechał na sam środek parkingu, najdalej od wszystkich drzwi do klatek schodowych ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Xuzoun: przeciez to wykopek, lepiej obgadywać za plecami.

A w sumie z wpisu nic nie wynika, możę okazać że że nie wiedzieli albo auto się zepsuło i stanęli, no bo "pod pachę" samochodu nie wezmą.

Ciekawe czy chociaż zadzwonił na ten telefon, dane do kontaktu na tacy, a jedyne co widać że zrobił to tupnął nóżką i założył ręcę. ¯\(ツ)/¯

Nie rozumiem takiego zachowania.
  • Odpowiedz
  • 49
@HebanM4n: @pawel_je @gundis24 Z prywatnymi miejscami są gigantyczne problemy, sam mega się męczyłem z niedojebem sąsiadem. Dzwonicie na policje ale nie zgłaszacie nieprawidłowego parkowania bo to oleją, tylko zgłaszacie to jako przestępstwo przywłaszczenia prawa majątkowego:

Art. 284 § 1 KK - Kto przywłaszcza sobie cudzą rzecz ruchomą lub prawo majątkowe, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

W ogóle nie mówicie o tym czy to auto powinno tam stać,
  • Odpowiedz
@lgtm Dobre, współczuję wam w tych miastach. Mieszkałem tak od początku studiów i kilka lat po, najlepsze że ludzi wielu tam ciągnie nadal xD Mój garaż ma 73m2 wewnatrz, w Poznaniu całe mieszkanie mialo chyba 55xd
  • Odpowiedz
@HebanM4n: dlatego nie ma co ologowywać samochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jak już to ologowanie jest to nie prościej zadzwonić do firmy aby pracownik przeparkował auto tylko wylewać żale w internecie? Przecież to nie wina firmy że pracownik to debil, mógł nawet nie wiedzieć że to prywatne miejsca parkingowe...
  • Odpowiedz