Wpis z mikrobloga

Witam wykopy, zastanawiam sie nad wejsciem w kryptowaluty, nie bardzo wiem od czego zaczac, co jest obiecujace i tak dalej, ktos z was polecilby jakis kanal gdzie moglbym liznac podstawy? Pozdro
#kryptowaluty
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ribeno: encyklopedia kryptowalut na yt.
Zależy co chcesz robić w tym krypto bo w c--j tego jest. Jeżeli chcesz kupić bitka lub eth potrzymać troche i sprzedać to wystarczy kilka filmów i artykułów i można działać, ale jest jeszcze handlowanie na giełdzie, NFT, alty, gemy, szukanie nowych projektów, shitcoiny, airdropy, działanie na różnych sieciach, wrzucanie swoich coinów na staking, gry play to earn, farmy
  • Odpowiedz
@ribeno: poczekaj na dołek i wtedy kupuj. Teraz to nmoze w każdą stronę pójść. Jak spadnie będziesz musiał dorzucać siana i uśredniać kurs.
No albo zachować się jak rasowy wykopowy inwestor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nobodyknows: Przespałem troche moment, kumpel mnie namawiał jeszcze jak BTC bylo na dołku, moglem wrzucic w NFT i czekac na wzrost, teraz to juz wystrzeliło, licze ze zejdzie troche, dojdzie do korekty ,złapie wolumen na klinu i wystrzeli ponownie, narazie ogladalem jedynie 321 crypto i sluchałem co on opowiada, troche sie obeznałem ale na sucho, jest wewnetrzny lęk ze utopie, ale chyba trzeba sprobować, lepiej pieniadze zainwestowac niż trzymac w
  • Odpowiedz
@ribeno: pomyśl ile możesz wrzucić w krypto i wrzuć tylko 1/3 żeby grać na short term, resztę hajsu wrzuć jak wszystko p--------e srogo i zapanuje strach
  • Odpowiedz