Aktywne Wpisy

Kolczaneiro +60
źródło: temp_file8655782147284693117
Pobierz
Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz

#miui #xiaomi #telefony #redmi
źródło: comment_1630440380zgbs2epiXK67jZrBCazw6N.jpg
PobierzEwentualnie jak są zablokowane na SIM, to wyłącz wyświetlanie kontaktów z SIM/telefonu
https://forum.dobreprogramy.pl/t/jak-pozbyc-sie-uporczywie-wracajacych-kontaktow/636567
A na 3 kropkach obok możesz wybrać co wyświetlać (tu też są whatsappy, signale itp). Ale ja póki co mam MIUI 12.0.8, chociaż to nie powinno akurat ulec zmianie, bo kojarzę takie przyciski już w Redmi 4X lata temu.
W necie piszą, że albo dialer xiaomi pozwoli je wywalić, albo da się je ukryć przez konto google ("nie pokazuj tego kontaktu").
Próbowałem też dialera Xiaomi z apk mirror ale na razie kazda wersja mi sie nie chce uruchomic... Chyba sie gryzie z tymi od google.
Masz dwa rozwiązania:
1. Przełóż sim do innego telefonu, usuń kontakty.
2. Wymień kartę sim na nową, włóż ją najpierw do innego telefonu, który pozwoli ci je usunąć, a potem włóż
To są kontakty SDN i jakoś pobiera je z backupu google, bo wystarczy restart i znowu się pojawiają pomimo usunięcia/ukrycia ich.
Chyba sobie daruję i po prostu zmienię ich
Jakoś je ukryłem, ale nie pamiętam jak. A spróbuj przez www wejść w kontakty Google i tam je usunąć.
@Krupier: Robiłem tak, są tam 2 opcje: usunięcie i ukrycie. Żadna nic nie daje bo po restarcie znowu powracają. Wyłączyłem nawet synchronizację kontaktów z urządzenia z google i też wracają.
źródło: comment_1630516025K7Dzhy2bCxUqqratQ537w2.jpg
Pobierz