Aktywne Wpisy
GuPerko1 +29
Hejka, wiem, że większości z Was to nie obchodzi, ale uznajmy to za eksperyment, mianowicie
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
SuperN0vak +2
Moim zdaniem to jak natan wjeżdża na rodziców tj. mame magicala to jest przesada. Jaka by nie była to to jest jednak matka i to nie smaczne, gdy nie ma argumentów (nie wiem jak to mozliwe) i musi sie #!$%@? do jego matki.
#famemma
#famemma
#pracait #praca #pracbaza
Komputer
Zaproponowali laptopa + monitor lub możliwość pracy na swoim + doplata za pracę na swoim. A jako, że nie pracuję jako #programista15k tylko pm to imo nic nie muszę dodatkowego odpalać.
ale dodałeś też tag #pracait gdzie spora część współpracy odbywa się w innych formach, a tam wszystko jest do negocjacji, więc precyzujesz kwestię sprzętu w umowie oraz uwzględniasz to w stawce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@modzelem: w sensie łączyć się prywatnym sprzętem z vpnem firmowym? czy przez VMke jest ok?
Gdzie tak pracują?
może już nie, ale wątpię
@modzelem: W Citi można pracować ze swojego kompa pod warunkiem posiadania antywirusa i używania np. VMWare Horizon Client. Ale tam się na swoim kompie nic nie odpala, pracuje się na wirtualce.
1. Instaluję co chcę, na firmowym nie mam takiej swobody.
2. Prawa admina.
3. Więcej wyjść video, prościej podpiąć więcej monitorów.
Na szczęście w tym momencie tylko jedna firmowa stronka wymaga VPNa więc raz na ruski rok mogę tego firmowego kompa odpalić.