Wpis z mikrobloga

Ja p------ę, jadę sobie spokojnie na 3pasmowej drodze ( #warszawa ), oczywiście prawym pasem, ok 70km/h przy ograniczeniu do 60. Na zderzaku siada mi taksiarz i pomimo możliwości wyprzedzenia mnie zarówno środkowym jak i lewym pasem trzyma zajebiście bezpieczny odstęp 5-10cm . Po paruset metrach wyprzedza mnie i wymachuje rękami z pretensją do mnie. Czy do cholery żeby pracować w #taxi trzeba robić jakieś testy na inteligencję i przyjmują tylko tych z IQ w przedziale 40-60? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#motoryzacja #gorzekiezale #ruchdrogowy
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sztefen_muller wymachiwanie rękami to jeszcze można olać ale są na drogach idioci co zajeżdżają drogę i hamują. Jeden idiota ostatnio w deszczu kogoś tak zaczął blokować będąc na środku między lewym a środkowym pasem i już mi d--a leciała bokiem bo on musiał się odegrać za przypadkowe wymuszenie innego typa ( _)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@sztefen_muller: jestem w Polsce pierwszy raz od prawie 2 lat i przeraziło mnie jak ludzie jeżdżą, jak jedziesz zgodnie z przepisami to jesteś najgorszą zakałą na drodze wyprzedza Cię każdy i jeszcze ma pretensje że jedziesz prawidłowo ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz