Wpis z mikrobloga

Baba w biedronce miała tylko mleko to ją wpuściłem przed siebie

A tu k---a zaczyna wyjmować pierdyliard rzeczy ze swojej torebki i jeszcze potem 5 minut drobniaków szukała

15 minut zmarnowane z życia
#przegryw
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chigcht: Ja się tak złapałem w Lidlu, kobieta za mną miała paczkę parówek, to ją przepuscilem, ale nie spojrzałem, że ma cały wózek na kółkach wyładowany zakupami :)
Najlepsze jest to, że mówię proszę, bo ma pani tylko jeden produkt, to się nie przyznała
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@chigcht: @Turbonekro: no to po co przepuszczacie? Jak wy byście mieli jeden produkt to by was nikt nie przepuścił.

Poza tym wy pewnie nie chodzicie po jeden produkt, bo planujecie zakupy. Jak ktoś nie myśli to niech chodzi 10 razy po jedną rzecz i czeka.
  • Odpowiedz
@mk321: Ale ja nie labiedze, że czekać musiałem :) Po prostu odpisałem, że miałem podobną sytuację
Idąc na większe zakupy niż jeden produkt, czekanie jest wliczone w koszta, a uwierz mi, zdarzyło mi sie sporo razy, że osoby dużo starsze ode mnie przepuścili, więc nie widzę w tym nic dziwnego.
Ty się panie tak nie spinaj tak, bo Ci żyłka pęknie :)
  • Odpowiedz
@mk321 mnie nie raz przepuszczał ktoś.
Kiedyś nawet jak byłem z dzieckiem, to babka z biedry zawołała mnie, otworzyła kasę, skasowała tylko mnie i zamknęła
  • Odpowiedz