Aktywne Wpisy
arcx +27
Koszmar kulinarny z dzieciństwa który stał się twoim przysmakiem w dorosłym życiu. Zaczynam. Kasza gryczana :)
nilfheimsan +116
Na Maderze ceny w kawiarniach czy piekarniach sa tansze niz w Polsce. Jednoczesnie zarobki sa wiekszr niz w Polsce o kilkanascie-kilkadziesiat procent. Ktos mi wyjasni jak to dziala?
W restauracjach ceny z grubsza jak w Warszawie.
Na zdjeciu zestaw 2 dni temu 2 espresso, 2 ciacha pastel de nata, i jeszcze wzielismy sok pomaranczowy (swiezo wyciskany!) ktorego na zdjeciu nie ma (paragon w komentarzu).
Razem 5,8 euro, czyli jakies 26zl.
Powodzenia znalezc
W restauracjach ceny z grubsza jak w Warszawie.
Na zdjeciu zestaw 2 dni temu 2 espresso, 2 ciacha pastel de nata, i jeszcze wzielismy sok pomaranczowy (swiezo wyciskany!) ktorego na zdjeciu nie ma (paragon w komentarzu).
Razem 5,8 euro, czyli jakies 26zl.
Powodzenia znalezc
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#!$%@? 100 tys poszło, żeby zakopać to w ziemi i nie oglądać xD.
#budujzwykopem
Ja pitole wy śpicie na pieniądzach wszyscy? Jeszcze niedawno w tych pieniądzach był stan surowy otwarty
Ja za swój z działka 10a dalem 450k
@kukulele-rukatuka: Powierzchnia uzytkowa mieszkalna to 156 metrow czyli akurat. To nie jest wielka chata. 3 sypialnie, garderoba, gabinet biurowy, salon jadalnia kuchnia. Dzieci sie wyniosa to jeden pokoj na silownie drugi na goscinny. Ew za duzo czasu czesc domu mozna przerobic na senioratke.
Materiał z robota. W tym jeszcze mialem kierownika budowy i geodetę.
@nie_programista_20k: Ja bym powiedział, że jego na zdjęciu wydaje się nawet większy, wszystko kwestia perspektywy z której było robione zdjęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moj garaz jest prawie 3 stanowiskowy a parter ma 210 metrow co by sie kwotowo zblizalo.
Dom parterowy > dom pietrowy
Tak jak pisałem, 160 M2 całości. Dom parterowy projekt dom w bazylii 2 g. Dom 115 m plus garaż i kotłownia. Parterówka. Zdjęcie robione trybem szerokokątnym by się fundament zmieścił
Komentarz usunięty przez autora