Aktywne Wpisy

Niuska +616
#czestochowa #szukampracy #pracbaza #praca #bezrobocie
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h
Ponawiam próbę, bo piątek, więc na wypoku większy ruch.
Szukam pracy w Częstochowie lub w okolicach (z bezproblemowym dojazdem komunikacją wiejsko-miejską, jeszcze nie mam prawka).
Złapę się czegokolwiek, od sprzątania po infolinię. Zależy mi jedynie na tym, żeby godziny pracy były elastyczne, bo mam zamiar łączyć ją z nauką do poprawy matury i na stawce minimum 31,40/1h

ChlopoRobotnik2137 +338
No i udało się wreszcie przejść 2000km . Nie jest to jeszcze połowa szlaku ale już jestem blisko. Kryzys już mi trochę przeszedł , więcej idę dziennie ale nie jest łatwo . Za jeziorem Tahoe zrobiło się wreszcie bardziej spokojnie . Zdecydowanie jest mniej ludzi ( głównie PCT) i w zasadzie są dni że spotykam może 1-2 osoby. Góry też się zmniejszyły , jeszcze kilka dni temu chodziłem głównie powyżej 2000mnpn a
źródło: image_picker_6C5C780A-286B-44CF-8677-365F6AC0E4F8-5856-000009E5F1AB93BE
Pobierz

źródło: comment_1629736432KxsP7rBvhnyCEjQFPghwn4.jpg
Pobierz