Wpis z mikrobloga

Pytałem o źródło tych rewelacji, a ty mi wklejasz, że jest jakiś zakaz że nie można mówić, że są finansowani przez krem

@PoIand: jedna osoba nie może rozpowszechniać informacji o tym że ordo szuris to finansowani przez kreml fundamentalisci, reszta z czystym sumieniem może dalej podawać dalej tą informację

Może mogą dopóki znów ktoś ich nie pozwie za oszczerstwa

@PoIand: wyrok nie dotyczył żadnych oszczerstw, na fakty tak
  • Odpowiedz
PiS jak i Konfusie to ruskie onuce . Czendż maj majnd.

@CourtMarshal: Tak pis i ruskie... XD Dlatego kupują demobil bez przetargów od USA, amerykańskie wojska stacjonują u nas i są opłacane przez państwo. Idź dziecko z tego tematu, bo żadnej wartości nie wnosisz do dyskusji.
  • Odpowiedz
@PoIand: podałem już wyrok sądu który "finansowanie ordo szuris przez kreml" nazywa informacją, poszukasz to znajdziesz numer sprawy, w pracy jesteś, masz czas
  • Odpowiedz
wypadałoby dać jakieś dowody na to

@PoIand: podałem wyrok sądu, ale udajesz że go nie zauważasz ¯\_(ツ)_/¯

równie dobrze mogę napisać, że jesteś trollem #60groszyzawpis

@PoIand: wystarczy spojerzeć na aktywność konta typowego trolla jak @PoIand żeby przekonać się że moje konto nie pasuje do wzorca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
podałem wyrok sądu, ale udajesz że go nie zauważasz ¯_(ツ)_/¯

@Deska_o0: No nie mogę, co za troll. Napisał poszukaj sobie czegoś i to ma być źródło XDDD.

Jakie są dowody na to, że Ordo Iuris jest finansowane przez kreml? Na razie wklejasz, że jest jakiś wyrok że lempart nie może tak mówić, ale inni mogą. To ma być ten dowód?
  • Odpowiedz
@Deska_o0: Czyli ty uważasz, że są opłacani, ale jak poszli do sądu z tym to wygrali. Uważaj co piszesz, bo będę miał chwilę to i na ciebie napisze do nich, że rzucasz oszczerstwa bez dowodów.
  • Odpowiedz
Czyli ty uważasz, że są opłacani, ale jak poszli do sądu z tym to wygrali.

@PoIand: nic nie wygrali

Uważaj co piszesz, bo będę miał chwilę to i na ciebie napisze do nich, że rzucasz oszczerstwa bez dowodów.

@PoIand: zgłoś oficerowi prowadzącemu, adres mogę podesłać na PW, ale tu gdzie mieszkam są sklasyfikowani jako sekta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PoIand: Dlatego skupują wungiel od Rosjan na potęge, nie domagają się od nich reparacji wojennych i bratają się z ugrupowaniami jawnie prorosyjskimj? Należy również wspomnieć o wyciszeniu tematu katastrofy smoleńskiej i brak nacisków ws. zwrotu wraku.
Ruskie onuce tak samo jak Konfusie.
  • Odpowiedz
dbająca o polski interes

@PoIand: XDD, nie ma polaka który by nie przedkładał własnego interesu nad wspólny. Uj że narobię strat na miliard jak 10 milionów mi wpadnie do kieszeni.

A bekowicz już wyjaśnił jakie to usługi "informatyczne" wykonał na rzecz komfy? Bo kosztowały podatników w 126k a nie wiadomo co zrobił.
  • Odpowiedz