Aktywne Wpisy
Grooveer +39
Witam po drugim niesłusznym banie. Na wstępie pragnę podziękować Mirkom za za stałe wsparcie w czasie sztumu @RazumichinZiK @Aquamen @Denatur0v @Koniasz i wielu wielu innym. Tzw. "ruskie trolle/onuce" a tak naprawdę ludzie, którzy mają odwagę myśleć inaczej niż reszta.
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jako że mam sporo doświadczenia to dostaje w ch#j zaproszeń, których nigdy nie akceptuję trochę dla zasady żeby sobie nie "psuć" sieci - tę mam akurat całkiem spoko, ok 200 osób wyłącznie takich, z którymi studiowałem lub pracowałem, jeśli jest tam jakiś rekruter no to taki, który mnie rekrutował faktycznie.
Generalnie robię tak bo nie zmieniam na razie pracy (z różnych powodów - projekt to bym akurat w #!$%@? chętnie zmienił, ale trochę na pewno jeszcze posiedzę), ale zastanawiam się czy nie zamykam sobie w ten sposób jakichś możliwości.
Z drugiej strony ilość wiadomości się nie zmniejsza mimo że ich wszystkich olewam, więc też sobie myślę, że "no hard feelings" - przecież to ich robota i zysk jeśli mnie pozyskają, więc chyba żaden się nie obrazi, że się nie odezwałem i nie przyjąłem go do znajomych.
Miałem takie okresy, że starałem się grzecznie odpowiadać, że "oferta super, ale na razie dziękuję", ale to się zawsze kończyło naciskami pt "ok, pozostańmy w kontakcie blabla" + tych wiadomości jest zbyt dużo, a ja na LinkedIna nie mam czasu po prostu. Czasem sobie wrzucę jakiś artykuł o swoim projekcie i przy okazji kliknę parę likeów - to nie Mirko żebym tam siedział 24/7 XDD
#pytanie #programista15k #pracbaza
@Emcis8: że co #!$%@? xD