Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
M83_ +369
Trzy lata trzeźwości. Oprócz telefonu też zmieniło mi się sporo w głowie.
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mój support, Rakan, zaczął mnie bluzgać za wybór MFki już w lobby. Pingował od pierwszej minuty, bo nie trafiłam 3 csow (wracałam na około przez krzak) i potem poszło już z górki. Z nerwów wpadałam w każde Q Barda, a mój towarzysz niedoli stał za wieżą i tylko pisał zanim uciekł na zawsze nie zostawiajac nawet warda xD
Mam silver 4 i do tej pory grałam tylko na supporcie w duo (Yuumi, Soraka, Ahri, Lulu). Czy żeby grać na swoim poziomie, muszę założyć nowe konto? Dobór summonerów w draft pick jest na podstawie rangi?
#leagueoflegends
Nie graj ADC jak nie potrafisz, niestety to prawda co pisał. Jest to linia na 2 osoby. Jak zamulasz to ten support ma od cb #!$%@? gre. Moze isc na inna linie (ja tak robie na draftach) ale i tak jest #!$%@?, to dziala tylko gdy: po pierwsze twoj ziomek na ktorego linie sie
A nawet jesli nie trafisz w enemy na tryhardujace premade to
@hetvai7: W żadnym wypadku ale grając z Tobą mogę pozwolić
Co to #!$%@? jest? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@Vixenss_: (-‸ლ)
@szyderczy_szczur: Że co? xD
A, proszę. Można się śmiać:
Pierwszy raz widziałam, żeby support jechał po ADC. Ba. Grałam główną rolę w tym show xD Dupek jeszcze mi farmę kradł.
@Vixenss_: ty nie masz przepychac lini tylko nauczyc sie wave managamentu. Csowac to sie nauczysz po jedynym dniu graniu adc, a teraz masz sie nauczyc pozycjonowania tak zeby csowac + tradeowac z przeciwnikami (do tego