Aktywne Wpisy

taka_sobie_ +113
Nie byłabym z tatusiem mającym już guwniaka choćby był 10/10 albo ostatnim facetem na ziemi. Dlaczego? Kilka z brzegu powodów:
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w
- na dzień dobry jestem na drugim miejscu
- wiecznie musi mieć kontakt z byłą, jeżdżąc do dziecka widzi się z nią, pije kawkę i #!$%@? wie co jeszcze tam robią jak dzieciak pójdzie na drzemkę, ale ja oczywiście pewnie miałabym zakaz kontaktu z byłymi xD
- wieczne wtrącanie się byłej w

atrax15 +214
źródło: temp_file6917772698856058183
Pobierz

źródło: comment_1629554213Brty8Uh40RbeJndwyd3IIg.jpg
PobierzMiałem bitwe (losowanie ósemki na dychy, ja w sta-1) gdzie ebolą #!$%@?ł sam 6 graczy na himlu i sie tak #!$%@?łem że napisałem do nich. Odpisali że cała drużyna i taktyka jest wazniejsza niż umiejętności jednego gracza. A chwile przed koleś sam w eboli rozjebuje pół drużyny - fuck logic
Wielu graczy chce aby mm dobierał według umiejętności a WG mi odpisuje że
@pavlo0: mało tego, #!$%@? głupoty
Chcesz doboru drużyn po skillu? Najlepiej w tym wypadku być amebą 45% winratio, bitewki szybko znajduje bo na serwerze pełno botów. Masz powyżej 50% winratio? No to sobie poczekaj w kolejce 10 minut zanim sie zbierze kilkudziestu ogarniętych ludzi.
Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś sobie sam zdobył 279e czy cziftejna i rozwalał połowe drużynki w każdej bitwie. Jest na to jeden
@pavlo0: Wielu graczy również mówi, że arta nie jest #!$%@?ąca ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym, chłop #!$%@?ł pół drużyny, bo grał Op ścierwem na idealnej dla niego mapie i to w dodatku z niższymi tierami. Tak że tutaj głównie problemem jest wrzucanie tego typu czołgów na niższe tiery