Aktywne Wpisy
ejenes +129
Nie sądziłem, że będę potrzebował umieścić taki wpis ale pilnie potrzebny jest psi dawca krwi DEA1 w Krakowie. Od siebie daje 1k pln właścicielowi który się zgłosi i odda krew.
Wymagania dla psiego dawcy:
Waga: minimum 25-26 kg.
Stan zdrowia: brak chorób przewlekłych, aktualne szczepienia (w tym przeciw wściekliźnie) oraz regularne odrobaczanie
Wymagania dla psiego dawcy:
Waga: minimum 25-26 kg.
Stan zdrowia: brak chorób przewlekłych, aktualne szczepienia (w tym przeciw wściekliźnie) oraz regularne odrobaczanie

fevo +23
Top użytkownicy tagu #f1 (ostatnie 30 dni)
Zakres: 2026-04-27 – 2026-05-27
Łączna liczba zebranych postów: 7099
Unikalni użytkownicy: 627
==================================================
LICZBA POSTÓW:
Zakres: 2026-04-27 – 2026-05-27
Łączna liczba zebranych postów: 7099
Unikalni użytkownicy: 627
==================================================
LICZBA POSTÓW:

źródło: comment_1629554213Brty8Uh40RbeJndwyd3IIg.jpg
PobierzMiałem bitwe (losowanie ósemki na dychy, ja w sta-1) gdzie ebolą r------ł sam 6 graczy na himlu i sie tak w-------m że napisałem do nich. Odpisali że cała drużyna i taktyka jest wazniejsza niż umiejętności jednego gracza. A chwile przed koleś sam w eboli rozjebuje pół drużyny - fuck logic
Wielu graczy chce aby mm dobierał według umiejętności a WG mi odpisuje
@pavlo0: mało tego, p--------z głupoty
Chcesz doboru drużyn po skillu? Najlepiej w tym wypadku być amebą 45% winratio, bitewki szybko znajduje bo na serwerze pełno botów. Masz powyżej 50% winratio? No to sobie poczekaj w kolejce 10 minut zanim sie zbierze kilkudziestu ogarniętych ludzi.
Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś sobie sam zdobył 279e czy cziftejna i rozwalał połowe drużynki w każdej bitwie. Jest na to jeden
@pavlo0: Wielu graczy również mówi, że arta nie jest w---------a ( ͡° ͜ʖ ͡°) Poza tym, chłop r------ł pół drużyny, bo grał Op ścierwem na idealnej dla niego mapie i to w dodatku z niższymi tierami. Tak że tutaj głównie problemem jest wrzucanie tego typu czołgów na niższe