Wpis z mikrobloga

@bellazi i @Hayabussa wzięło na wspomnienia, ale chyba żaden telefon nie był dla mnie tak przełomowy jak Noki 3650. Każdy inny był i jest nadal tylko ulepszeniem tego co znane. A tu 2003 r., większość Mirków 30+ dostało już z setnej ręki 3310(badz co bogatszy 3510i ale to trochę później) a tu system operacyjny Symbian S60 dający możliwość odtwarzania filmów na przerwach, granie w gry z NES-a i GameBoy’a, aparat i MP3. Kiedyś to było, dzisiaj to nie ma #nostalgia #telefony
kseroboy - @bellazi i @Hayabussa wzięło na wspomnienia, ale chyba żaden telefon nie b...

źródło: comment_1629406418Il00Ma8sMxBlGJ4vWEFkY7.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

większość Mirków 30+ dostało już z setnej ręki 3310

@kseroboy: Nigdy nie miałem Nokii 3310. W tamtych czasach kochałem się w Siemensach. Miałem SL45, ME45, później miałem Sony Ericssony, te modele z dzojstikiem. Posiadałem też sporo motoroli z klapką: StarTac, V150, T720, Razr V2.
Może trudno w to uwierzyć, ale miałem Nokie tylko jedną w życiu - 8210, którą szybko rozwaliłem, ten telefon ogromnie mnie rozczarował.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kseroboy: pff, ja miałem 7650!

@dzapanisko: Siemensy były spoko. Mój pierwszy telefon to C35i (pod koniec 2000r, wzięty w abonamencie) i był super bo miał labirynt 3D jak na wygaszaczu w Windowsie :D tylko w dwóch kolorach. I WAP na którego kiedyś w tamtych czasach wszedłem (był link w CD-A do gierki ONI, okazało się że to tekstowe i nic nie rozumiem xD), parę lat później, już
  • Odpowiedz
@kseroboy: ha! miałem ten telefon jako jeden z pierwszych na świecie- wygrana w Nokia Game. Ta klawiatura wcale nie była taka zła na jaką wygląda, no i miał KAMERE, wtedy to był szał p---y.
  • Odpowiedz