Aktywne Wpisy
pawelczixd +309
ArtBrut +383
#rosja #wojna #ukraina #polska #policja #granica
Mężczyzna, który wywiesił transparent nawołujący do wojny i flagę Związku Radzieckiego został zatrzymany przez Policję.
Funkcjonariusze i prokuratura prowadzą już wobec niego czynności.
„Nie będzie zgody na takie przestępcze działania” - przekazał szef MSWiA, Marcin Kierwiński.
Rolnikowi grożą dwa zarzuty:
▪️Art. 256 KK (za sowiecką flagę)
▪️Art. 117 KK (za nawoływanie i pochwalanie putinowskiej wojny napastniczej)
Mężczyzna, który wywiesił transparent nawołujący do wojny i flagę Związku Radzieckiego został zatrzymany przez Policję.
Funkcjonariusze i prokuratura prowadzą już wobec niego czynności.
„Nie będzie zgody na takie przestępcze działania” - przekazał szef MSWiA, Marcin Kierwiński.
Rolnikowi grożą dwa zarzuty:
▪️Art. 256 KK (za sowiecką flagę)
▪️Art. 117 KK (za nawoływanie i pochwalanie putinowskiej wojny napastniczej)
Czy w tym mieście nie ma nic innego do zamówienia?
Serio ostatnio co drugi post to albo neobabie albo kebzie.
#wroclaw #jedzenie71
Jedna, nawet zła recenzja kebaba prowadzi do 5 wizyt innych mireczków.
Kebz chyba ogarnął jakiegoś nowego marketera, bo spamuje na Facebooku niczym samotna studentka z brzuchem po erasmusie szukająca kogo by tu obdarzyć bombelkiem. Na Instagramie tez. Zbankrutowali lokal na Kuźniczej, buda na Nocnym
A w prawym górnym masz numer wszystkich wydruków fiskalnych zrobionych na kasie. W ten sposób możesz na początku miesiąca cos kupic, zapisac numer, wpaść pod koniec miesiąca i znów coś kupić i porównać
Też wrzucałem dłuższą recenzję Neobab ale to było z miesiąc temu. Kebz jest imho słaby, pisałem o nim niedługo po jego otwarciu, moja opinia nie uległa zmianie od tamtego czasu