Wpis z mikrobloga

@Rad-X: kebab jest polskim daniem narodowym. jak pierogu ruskie, karp po żydowsku i sałatka po grecku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kebz chyba ogarnął jakiegoś nowego marketera, bo spamuje na Facebooku niczym samotna studentka z brzuchem po erasmusie szukająca kogo by tu obdarzyć bombelkiem. Na Instagramie tez. Zbankrutowali lokal na Kuźniczej, buda na Nocnym
@Rad-X: przykład. Lewy dolny rog. Na tej kasie zaewidencjonowano 239 sprzedazy tego dnia. Paragon numer 1 jest paragonem dobowym drukowanym na wiekszosci kas o północy, podsumowującym obroty z poprzedniego dnia, co razem daje 240 wydruków fiskalnych tego dnia.

A w prawym górnym masz numer wszystkich wydruków fiskalnych zrobionych na kasie. W ten sposób możesz na początku miesiąca cos kupic, zapisac numer, wpaść pod koniec miesiąca i znów coś kupić i porównać
NaglyAtakGlazurnika - @Rad-X: przykład. Lewy dolny rog. Na tej kasie zaewidencjonowan...

źródło: comment_1629122763KKDfgnC4FG7JVhnVkDTZUp.jpg

Pobierz
@Rad-X:

Też wrzucałem dłuższą recenzję Neobab ale to było z miesiąc temu. Kebz jest imho słaby, pisałem o nim niedługo po jego otwarciu, moja opinia nie uległa zmianie od tamtego czasu