E-toll dla osobówek. Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak to działa? Zainstalowałem aplikacje, rozpocząłem przejazd , wjechałem na autostradę , przy wyjeżdżaniu szlaban się otworzył ale minął tydzień i nie pobrali opłaty. Cały czas mam kwotę która doładowalem. O co kaman? Druga osoba która jechała ze mną drugim autem ma to samo.
@coastbasse: Ale na stronie internetowej masz też cały czas tę kwotę? Ja np w apce mam wciąż tyle ile doładowałem na początku, ale jak sie zaloguje na ich stronce, to mam pokazane jakie przejazdy odbyłem i pobraną adekwatną sumę pieniędzy.
@coastbasse jak zwykle aplikacja za miliony a błąd na błędzie. Wczoraj jechałem z etollem od Gliwic do Wrocławia włączyłem normalnie na początkowej bramce a wyłączyłem aplikacje na końcu płatnego odcinka. Wchodzę na stronę pobrano 1.1zl dystans 11.2km a przejechałem całe 162km xD
@Demoman: gps Ci ubilo w trakcie przejazdu. Dzis mialem to samo, pobralo mi 1,1zl - apka sie wywalila, wiec nie pikalo braku gps (bo apka nie dziala, mimo ze przejazd 'aktywny' od momentu klikniecia start).
GOWNO jakich malo. Czekajmy na mandaciki, 500zl za niepoprawnie rozliczony przejazd - wlacznie np. z przerwaniem sygnalu gps na powyzej 15 min w trakcie przejazdu. Wspanialy system, w koncu bedzie z czego zalatac dziure budzetowa
@coastbasse: w apce jest w CHUUUUUUUUUUUUUJ duże opóxnienie z odświeżaniem salda. (mi dopiero po dobrym miesiącu sie odświezyło). ale jak wbijesz na swój profil na ich stronce i wejdziesz w "konto rozliczeniowe" to tm powinieneś mieć saldo aktualne.
#etoll #autostradypolska #pytanie
GOWNO jakich malo. Czekajmy na mandaciki, 500zl za niepoprawnie rozliczony przejazd - wlacznie np. z przerwaniem sygnalu gps na powyzej 15 min w trakcie przejazdu. Wspanialy system, w koncu bedzie z czego zalatac dziure budzetowa