@BlackpillNaCalego: Tutaj wiele razy się pojawiał ten obrazek, ale kolejny raz mamy #pieklokobiet na tyle wielkie, ze chłopak nie zebrał nawet połowy kwoty potrzebnej mu na leczenie. Za to jakaś Julia przekroczyła 7 milionów złotych i w zbiórkę zaangażowały się sławne osoby jak Doda.
I czym niby się różnił ten chlopak od tej dziewczyny? On też myślał, czuł, miał marzenia, był młody, ale z racji bycia mężczyzną i
@BlackpillNaCalego gurwa znam ten przypadek, to siostra żony mojego znajomka. Miałem mega cringe jak to widziałem... powinna jakieś obligacje wyemitować
@Masterpolska94: Wiesz może jak Julka skończyła? Wiele tych zbiórek są na eksperymentalne metody i dlatego nie są refundowane ale one chyba rzadko działają jak już nie da się nic zrobić.
@Masterpolska94: Kojarzę ją z widzenia bo jednak parę lat młodsza i mieszkam w okolicy skąd ona pochodzi. Plakaty i różne kiermasze by pomóc tej zbiórce były mam wrażenie dosłownie wszędzie.
@Masterpolska94: Z tego co wiem cały czas ma przetaczaną krew. Informacja że potrzeba dla niej ciągle krwi wisiała w szpitalu w Kłodzku jeszcze 2 tygodnie temu napewno.
@BlackpillNaCalego: oki, jak studia Magdy mogą ocalić wile polskich talentów, bo nie czaję? Magda gra na fortepianie i ma zespół? Studia wbrew memu doświadczeniu gwarantują karierę i wartość dodaną do społeczeństwa? WtF?
@BlackpillNaCalego: Znam osobiście tę dziewczynę i jej rodzinę i ta zbiórka to wał jak #!$%@?. Rodzina ma pieniądze, matka jest dyrektorem szkoły, opłacają sobie sprzątaczki do domu, co roku drogie wakacje, brat prawnik, siostra architekt ale na studia dla córki nie ma pieniążków (✌゚∀゚)☞
#blackpill
Komentarz usunięty przez autora
I czym niby się różnił ten chlopak od tej dziewczyny? On też myślał, czuł, miał marzenia, był młody, ale z racji bycia mężczyzną i
@tryboluminescencja: Ona gra na uczuciach spermiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Masterpolska94: miał słabszy marketing