Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +48
#tinder takie tam z wczoraj
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
120_Dni_Sodomy +22
Ostatni dzień wakacji i trzeba wracać do korpo #programista15k fajne mam ciałko?
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
Wczoraj zmieniłem w Ibanezie ATK flaty na 8-letnie Daddario 40-95, które miałem założone w innym basie, i chyba ponownie pokochałem cienkie roundy.
@Kokos Ja natomiast przerzuciłem się na Elixiry. Niby kosztują ponad 200 zł ale struny trzymają 3 razy dłużej. Polecam.
Polecam każdemu eksperyment z flatami - raz wydajesz 100-150zł i masz struny które praktycznie
@MrFruu: dzięki. Mam jednak wrażenie, że struny w kondomach nie są dla mnie. Lubię brzęczenie, a do slapów w sam raz.
@Drzejzi A ja właśnie nie cierpię tego metalicznego dźwięku na początku - przez pierwsze dwa, trzy dni. I dlatego dla mnie Elixiry są mega, bo od początku przed długi czas brzmią tak samo. Są trochę bardziej przytłumione, ale mi to bardzo odpowiada. :)
A to ze łuszczyła Ci się powłoka - to dlatego, że już były turbo zjechane, albo ktoś katował je kostką.
@MrFruu: wiem co masz na myśli, ale jest na to sposób - kupujesz wielką paczkę cheetosów, pożerasz powoli obiema rękami, każdym paluszkiem wybierasz chrupeczki z paczki, a potem bez mycia rąk, przez godzinkę grasz swoje ulubione riffy. :D