@Davos87: a janusza aby nie dotyczy obowiązek zapewnienia pewnej ilości przepracowanych godzin? jeśli ktoś nie miał już wolnego w roku to tak by to wyglądało w każdej firmie
@pi73r: skąd mam wiedzieć jakie są prawa i przepisy, skoro nikt mi ich nie przedstawił mam przeczytać cały #!$%@? kodeks pracy? cały ten kraj jest skonstruowany tak, żeby jak najmniej ludzi było świadomych w czym się obraca
@Czimchik: Wygooglowanie tego co napisalem powinno zajac jakies jakies 5 sekund + 20-30s na przeczytanie randomowego artykulu gazety prawnej. Brak podstawowej umiejetnosci szukania informacji to skrajny debilizm i to jak kraj jest skonstruowany nie ma tu nic do tego.
@Czimchik: Wpisujesz dni urlopowe czy cos w ten desen xD No nie wiem, raz ze nie slyszec o czyms takim to trzeba pod skala jakas zyc, a dwa ze sie tym nie zainteresowac to xD
jeśli ktoś nie miał już wolnego w roku to tak by to wyglądało w każdej firmie
Tsso? xD
Przeciez nawet jak urlop sie konczy to mozna wziac bezplatny. No i istnieje cos takiego jak urlop okolicznosciowy.
wiem co mi mój umysł podpowiada
I sie dziwic, ze ludzie pracuja w gownorobotach za minimalna jak podstawowych praw i przepisow nie znaja xD
mam przeczytać cały #!$%@? kodeks pracy?
cały ten kraj jest skonstruowany tak, żeby jak najmniej ludzi było świadomych w czym się obraca
Wygooglowanie tego co napisalem powinno zajac jakies jakies 5 sekund + 20-30s na przeczytanie randomowego artykulu gazety prawnej. Brak podstawowej umiejetnosci szukania informacji to skrajny debilizm i to jak kraj jest skonstruowany nie ma tu nic do tego.
Wpisujesz dni urlopowe czy cos w ten desen xD No nie wiem, raz ze nie slyszec o czyms takim to trzeba pod skala jakas zyc, a dwa ze sie tym nie zainteresowac to xD