Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Planuje się oświadczyć, jaki budzet zazwyczaj przeznacza się na pierścionek aby kobieta nie była zła i smutna? #zwiazki #pytanie #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6114c8e7f81bf9000b2c63a5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Z partnerką najlepiej obgadać jaki pierścionek by chciała - z jakiego metalu, z jakim kamieniem (lub kamieniami) i w jakim stylu. Cena sama wyjdzie w praniu, bo w dużej mierze zależy właśnie od tych czynników (a ty wtedy będziesz mógł zdecydować, czy ta kobita jest tyle warta ( ͡° ͜ʖ ͡°))
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@AnonimoweMirkoWyznania: pytanie skonstruowane jak baicik xD

Ale może będzie to czytał ktoś, kto stoi przed takim wyborem.
Nie ma ustalonych zasad co do zakupu pierścionka zaręczynowego i nauczcie się tego w końcu xD
Kupuje się taki, na jaki Cie stać i możliwie w guście Twojej dziewczyny (np glupio wyjechać z jakims żółtym złotem, jeśli nosi tylko biale złoto i
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

Jakbym wydał 3-miesięczną pensję, jak się czasem słyszy, że tyle się powinno wydać, to by mnie narzeczona o---------a, że pieniądze wyrzucam bez sensu xD

Wydałem 4 stówki, pierścionek jest ładny i różowa zadowolona. A tak naprawdę jakbym nawet pierścionka nie kupił to i tak byłoby git ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Shyvana: Najgorszy w tym wszystkim nie jest koszt pierścionka, a ten pęd i jednej i drugiej płci na te cholerne diamenty (a raczej opiłki...), a jest tyle pięknych i też kosztownych kamieni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: na oświadczyny dałem donuta z Shella zamiast pierścionka ʕʔ
Uznaliśmy już dawno że kupowanie pierścionka za tysiaki nie ma sensu i lepiej kupić coś do domu. Suma summarum uznaliśmy, że za jakiś czas wybierzemy razem jakiś pierścionek do max 200 zł żeby narzeczona miała coś na palcu.
  • Odpowiedz