@SpasticInk: raz, nie ogladam ani tvn ani tvp, choc chcialbys tego ale po swojej szkole integracyjnej to jedyny argument ktory mozesz zlozyc, dwa minely juz chyba z dwa miesiace od kiedy poprosilem cie o zrodlo twoich wysrywow ktore udostepniasz ale nie umiesz odpowiadac
@kasztanowcowiaczek: łykasz brednie bez popity i jeszcze nie potrafisz szukać źródeł w necie, żal mi cie pelikanie ( ͡°͜ʖ͡°) Nic dziwnego że nie widzę twojej sraczki umysłowej w postach skoro mam cie na czarnej. Zamiast pisać brednie na wypoku, przydaj się na coś i leć na protest w obronie TVNu xD
@SpasticInk: ale jakie brednie łykam niby nieudasie? nie wiesz o mnie nic, podczas gdy ja wiem o tobie tylko że udostępniasz jakieś fejki których nie umiesz poprzeć żadnymi źródłami
@kasztanowcowiaczek: w sumie, to niczego więcej merytorycznego się po tobie nie spodziewałem, już wiem dlaczego miałem cie na czarnej. Miłego dnia życzę xD
@kasztanowcowiaczek: uuu, widzę, że krytyki znieść nie potrafisz i usuwasz komentarze przez zgłaszanie do modków. Weź idź się jeszcze poskarż mamusi patologiczny kłamco i pajacu xD
@Reepo: ogólnie popieram protesty ale chyba przestałem wierzyć w pokojowe protesty przeciwko pisowi. W TV pokażą tłum miliona ludzi? Karakan ma w dupie bo go broni tysiąc oddziałów policji.
Pis przejmie się protestami dopiero jak spalą karakanowi budę na żoliborzu
@diogene: wczoraj splunięto w twarz politykowi i jest wielka histeria jakby coś wielkiego się stało xd Niezależnie jaka forma protestu będzie - póki jest sprzeciw jest krytyka tego sprzeciwu
#wroclaw #sejm #bekazpisu #protest #neuropa
źródło: comment_1628747717kJRBeBSFLd29zhB875yEeZ.jpg
PobierzNic dziwnego że nie widzę twojej sraczki umysłowej w postach skoro mam cie na czarnej.
Zamiast pisać brednie na wypoku, przydaj się na coś i leć na protest w obronie TVNu xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Pis przejmie się protestami dopiero jak spalą karakanowi budę na żoliborzu