Aktywne Wpisy
Potifara +43
Informacja z ostatniej chwili. Obóz Adriana Polańskiego już teraz stara się, aby nie doszło do FACE2FACE'a pomiędzy „Polakiem" a Natanem Marconiem. Uważają, że dzisiejsza konferencja była w wykonaniu 27-latka strzałem w dziesiątkę i rola Jokera się sprawdziła. Chcą zbudować narrację, że wszystko zostało już powiedziane, a Adrian już w swoim własnym wcieleniu i własnej skórze ma to domknąć w sobotę podczas pojedynku. Nie chcą konfrontacji z 20-latkiem. Federacja na ten moment nie
Balento +15
ale mam bekę z wielkich polaków co ból dupy mają o kilka czarnych w gta XDDD i #!$%@? z tym że więcej tam było białych
#gta #bekazprawakow
#gta #bekazprawakow
Liczba zgłoszeń: 292 (w tym 48 od Mirabelek) - #tinder to to nie jest, ale liczba zadowalająca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Liczba odpowiedzi na zgłoszenia: 693
Średnia liczba odpowiedzi: 2.37
Największa liczba odpowiedzi do jednego zgłoszenia Mirabelki: 47
Największa liczba odpowiedzi do jednego zgłoszenia Mirka: 12
Średnia wieku Mirków: 27.0
Średnia wieku Mirabelek: 28.1
Korzystając z okazji chciałbym podziękować @LeVentLeCri za moderację zgłoszeń. Dobra robota!
#zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukamirabelki #mirabelkaszukamirka
#mirekszukazony
@Mathas: ja zrozumiałem, że to średnia wieku zamieszczających ogłoszeń, ale mogę się mylić.
@MirekSzukaZony:
- 5 chłopa na 1 babe - czyli tinder 2.0
- te "nudne baby bez pasji" dostają 4 razy więcej wiadomości od uber wykopków pasjonatów xD
- większość to już prawie że zużyte babki (okolice 30, ściana, presja na szybki ślub i gówniaka) - czyli desperacja mocno.
Fajnie się bawicie xD
z druga chwile pisałem ale na drugi dzień już nie odpisała, chyba moja aktywność na wykopie się nie spodobała
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@pan_fenestron: Nie trafili, nie jestem z Krakowa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)